Milky Way: Τρόμαξαν στο Twitter με το γκέι σεξ – Δεν ήξεραν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο

Διαβάζεται σε 3'
Milky Way: Τρόμαξαν στο Twitter με το γκέι σεξ – Δεν ήξεραν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο
Milky Way Mega Tv

Σκοταδισμός και ομοφοβικά σχόλια για την ερωτική σκηνή μεταξύ δύο αγοριών στο “Milky Way” του Mega.

Το “Milky Way”, η σειρά του Βασίλη Κεκάτου, που έχει αναστατώσει μερίδα του τηλεοπτικού κοινού λόγω της μη ετεροκανονικής πλοκής του, επέστρεψε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Το “Milky Way” είναι μια σύγχρονη και μοντέρνα σειρά μυθοπλασίας, που διαφοροποιείται κατά πολύ από τις σειρές εποχής που παίζουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση, οι οποίες κατέκλυσαν την prime time ζώνη και “εγκλώβισαν”, κατά κάποιο τρόπο, το κοινό στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 και του ’60.

Ο εγκλωβισμός και το μεγάλο δίλημμα της Μαρίας

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Μαρία είπε στον Τάσο ότι είναι έγκυος, αλλά εκείνος δεν είχε την αντίδραση που θα περίμενε η νεαρή. Συγκεκριμένα, η Μαρία αποκάλυψε στο αγόρι της ότι περιμένει μωρό. Ωστόσο εκείνος δεν μπόρεσε να κατανοήσει την σημαντικότητα της κατάστασης γιατί είχε κάνει χρήση ουσιών.

Η Μαρία, λόγω της απογοήτευσης και της μοναξιάς που νιώθει, εκτονώνεται και βγάζει τον πόνο από μέσα της χορεύοντας στο βουνό. Η ίδια θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα: Να κρατήσει το παιδί ή να εναντιωθεί σε όσους θέλουν το “καλό” της;

Η γκέι ερωτική σκηνή που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό

Την ίδια ώρα, ο Τζο γνώρισε τον Μπασίλ μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών και συναντήθηκαν.

Ο Τζο θέλησε να ξεφύγει από ακόμα μια δύσκολη ημέρα στον τόπο όπου ζει και δέχεται μπούλινγκ. Γι’ αυτό και μπήκε σε μια εφαρμογή γνωριμιών, έστειλε σε ένα αγόρι, με το οποίο λίγο αργότερα συναντήθηκαν.

Ο Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος) συνευρέθηκε ερωτικά με τον Μπασίλ (Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης) στο πίσω μέρος ενός σούπερ μάρκετ.

Οι δυο τους έκαναν σεξ και όπως αναμενόταν η εν λόγω σκηνή προκάλεσε κύμα ομοφοβικών και ρατσιστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, για ορισμένα άτομα, το φλερτ, το φιλί και το σεξ ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου αποτελεί κολάσιμη πράξη, και για αυτό θεωρούν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράσουν την αρνητική “άποψή” τους δημοσίως.

Τόσο αυτή η σκηνή, όσο και γενικότερα το δεύτερο επεισόδιο του”Milky Way” βρέθηκε στο “στόχαστρο” πολλών χρηστών του Twitter, οι οποίοι εξαπέλυσαν για ακόμη μια φορά τον ομοφοβικό οχετό τους.

Ενδεικτικά, ορισμένα σχόλια:

“Ωμό ανωμαλιστικο σεξ χθες από το Mega και το #milkyway, να βλέπουν τα παιδιά μας, να μαθαίνουν τον δρόμο της εκπόρνευσης για σεξ ανηλίκων (μαθητής ο “ήρωας”) με ενήλικων, της παιδεραστίας και του ΛΟΑΤΚΙσμου. Το ΕΣΡ, κοιμάται όρθιο βέβαια. Σκουπίδια όλοι τους. όλοι.”

“Ντροπή. Να βλέπουμε τέτοια πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Να παρέμβει άμεσα η δικαιοσύνη”.

“Κάντε μια καταγγελία κάπου. Σας στηρίζουμε. Θες τα παιδιά σου να βλέπουν τέτοια ή έχεις έλλειψη ήθους και σεβασμό για την κοινωνία; Όλα υπό διάλυση;’

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα