Γιάννης Στάνκογλου: “Έζησα ακραίες καταστάσεις με τσακωμούς και ξύλο στα σκυλάδικα” – Όταν ερωτεύτηκε τραγουδίστρια

Γιάννης Στάνκογλου: “Έζησα ακραίες καταστάσεις με τσακωμούς και ξύλο στα σκυλάδικα” – Όταν ερωτεύτηκε τραγουδίστρια

Ο δημοφιλής ηθοποιός θυμήθηκε τη νυχτερινή ζωή στην επαρχία και τις "εφιαλτικές" αλλά και ρομαντικές στιγμές που είχε ζήσει στα μπουζούκια.

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς “Αυτή η Νύχτα Μένει”, ο οποίος ετοιμάζεται να (ξαν)ανέβει στο… σανίδι επίσημα για τη θεατρική παράσταση “Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά” που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του “Alpha”, η οποία βασίζεται στο εμβληματικό ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή “Αυτή η νύχτα μένει”, έχοντας στο επίκεντρο το “Όνειρο”, ένα σκυλάδικο του Αγρινίου.

Κληθείς να μεταφέρει τη δική του εμπειρία από τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, δεν δίστασε να παραδεχτεί, αν και φαν της ροκ μουσικής, πως έχει περάσει πολλές “εφιαλτικές” αλλά και “ονειρικές” στιγμές στα μπουζούκια, με ακραίες καταστάσεις, όπως τσακωμούς και ξύλο, αλλά και ρομαντικές βραδιές, όπως όταν ερωτεύτηκε την τραγουδίστρια ενός κέντρου.

“Έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα στα μπουζούκια. Δεν ήμουν των μπουζουκιών, αλλά επειδή κατάγομαι από επαρχία έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα, σε διάφορα ξενυχτάδικα κι έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις, αλλά και όμορφες καταστάσεις. Τσακωμούς, ξύλο, αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα”, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Εν συνεχεία, εξομολογήθηκε: Μικρός, σε ένα σκυλάδικο στο χωριό μου, είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια εκεί πέρα, η οποία μάλιστα ήταν και 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Πλέον δεν τη θυμάμαι, την έχω ξεχάσει“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα