GNTM – Peter Dundas, Ευάγγελος Μπούσης: Το ζευγάρι που βάφτισε τα παιδιά του με τον Ελπιδοφόρο

GNTM – Peter Dundas, Ευάγγελος Μπούσης: Το ζευγάρι που βάφτισε τα παιδιά του με τον Ελπιδοφόρο
Peter Dundas - Ευάγγελος Μπούσης στη βάφτιση των παιδιών τους Instagram / @biancabrandolini

Οι Peter Dundas και Ευάγγελος Μπούσης είχαν γίνει θέμα συζήτησης πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Ελπιδοφόρος βάφτισε τα παιδιά τους. Ήταν η πρώτη θρησκευτική βάφτιση παιδιού ομόφυλου ζευγαριού που έγινε στη χώρα μας.

Με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους ως guest κριτές και όχι μόνο, συνεχίζει την πορεία του το GNTM, το οποίο θα φιλοξενήσει το βράδυ της Τρίτης (18/10) ένα δημοφιλές και επιτυχημένο δίδυμο σχεδιαστών, τους Peter Dundas και Ευάγγελο Μπούση.

Οι δύο επαγγελματίες της μόδας είναι γνωστοί ως Dundas world, με την επωνυμία τους να έχει ντύσει, μεταξύ άλλων, τους πιο διάσημους σταρ του Hollywood. Ανάμεσά τους είναι οι Beyoncé, Hailey Bieber, Ciara, Kendall Jenner, Heidi Klum, Emily Ratajkowski και αμέτρητοι άλλοι.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του Star, οι δύο σχεδιαστές μόδας θα παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική πασαρέλα 65 μέτρων των μοντέλων, αλλά και τη φωτογράφισή τους, και θα κρίνουν τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν, εκφράζοντας στα σχόλιά τους τι τους άρεσε και τι όχι.

Peter Dundas – Ευάγγελος Μπούσης: Η βάφτιση των παιδιών τους από τον Ελπιδοφόρο

Οι Peter Dundas και Ευάγγελος Μπούσης, εκτός από συνεργάτες, είναι ζευγάρι και στη ζωή. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στη Μύκονο και απέκτησαν τα παιδιά τους με παρένθετη μητέρα.

Ο ένας εκ των δυο, ο Ευάγγελος προέρχεται από την οικογένεια Μπούση που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, τόσο για το μεγάλο φιλανθρωπικό της έργο, όσο και για την αλυσίδα παντοπωλείων “Cermak Fresh Market” που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Η οικογένεια Μπούση έχει διατελέσει και χορηγός της ομάδας του Αντετοκούνμπο, τους Μπακς.

Ο Dundas έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα και οίκους της μόδας, μεταξύ άλλων με τον Jean Paul Gaultier, τον Roberto Cavalli, τον Emilio Pucci.

Το ζευγάρι έγινε θέμα συζήτησης στην Ελλάδα πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος ήταν καλεσμένος της οικογένειας Μπούση στην Ελλάδα για τη περίσταση αυτή, τέλεσε τη βάφτιση των παιδιών τους. Επρόκειτο για την πρώτη θρησκευτική βάφτιση παιδιού ομόφυλου ζευγαριού που γίνεται στη χώρα μας.

Όπως δυστυχώς, ήταν μάλλον αναμενόμενο, την είδηση επεξεργάστηκαν και αναμετάδωσαν με περισσό μίσος διάφορα εκκλησιαστικά sites, ενώ στο Twitter είχαν προκλήθεί σφοδρές αντιδράσεις από τους γνωστούς οπαδούς της συντήρησης, με το hashtag #ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ_ΤΩΡΑ να γίνεται trend.

Η ομοφοβία, ο ρατσισμός και το μίσος για τη διαφορετικότητα είχαν κατακλύσει εκείνες τις μέρες τα social media, μόνο και μόνο επειδή το ζευγάρι ήταν γκέι, ωστόσο, είχαν υπάρξει, παράλληλα, πολλές φωνές που τάχθηκαν υπέρ της κίνησης του Ελπιδοφόρου και που έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα