Hank Green: Ο σταρ του YouTube αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Hank Green: Ο σταρ του YouTube αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο
Ο Hank Green Youtube

Ο γνωστός Youtuber Hank Green ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, μια μορφή καρκίνου του αίματος που επηρεάζει το λεμφικό σύστημα.

Ο Hank Green, ο οποίος είναι γνωστός για τη λειτουργία του καναλιού Vlog Brothers στο Youtube, δημοσίευσε ένα βίντεο την Παρασκευή, στο οποίο ανακοίνωσε στους θαυμαστές του ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής δημιουργός δήλωσε πως έχει διαγνωστοί με λέμφωμα Hodgkin, μια μορφή καρκίνου του αίματος που επηρεάζει το λεμφικό σύστημα.

Ο Green είπε ότι σύντομα θα ξεκινήσει θεραπεία για την ασθένεια, προσθέτοντας ότι είναι ένας από τους “πιο θεραπεύσιμους” καρκίνους. “Φαίνεται πιθανό ότι πιάσαμε το δικό μου νωρίς. Ακόμα περιμένω σε μια διάγνωση για να το επιβεβαιώσω”, είπε ο ίδιος στην συνέχεια.

“Ο στόχος είναι η θεραπεία”, πρόσθεσε, λέγοντας ότι “η διαδικασία για να φτάσεις εκεί είναι αρκετά γνωστή αν και είναι δυσάρεστη”. Συνέχισε εξηγώντας πώς η διάγνωση θα επηρεάσει την καριέρα του στο YouTube και τη συχνότητα με την οποία δημοσιεύει βίντεο.

Η Vlog Brothers έχει 3,59 εκατομμύρια εγγεγραμμένους συνδρομητές, πολλοί από τους οποίους έχουν αφήσει πολλά υποστηρικτικά σχόλια κάτω από το βίντεο.

Το βίντεο του Hank Green που αποκαλύπτει τη διάγνωσή του με καρκίνο προβλήθηκε περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια φορές μέσα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα