Η Ελένη Γερασιμίδου είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια

Διαβάζεται σε 1'
Η Ελένη Γερασιμίδου είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια
Ελένη Γερασιμίδου papadakispress

Η Ελένη Γερασιμίδου παίρνει ξεκάθαρη θέση στη συζήτηση για τη ΛΟΑΤΚΙ+ γονεϊκότητα.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Γερασιμίδου, με την ηθοποιό να σχολιάζει το πολυσυζητημένο θέμα των ημερών, το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια.

Η ίδια μίλησε για τη σημασία της αγάπης, λέγοντας πως δεν κρίνει και δεν επεμβαίνει σε τέτοιου είδους ζητήματα, τονίζοντας ότι αυτά τα θέματα θα πρέπει να απασχολούν “μόνο τους ενδιαφερόμενους”.

Την ίδια ώρα, η ίδια ξεκαθάρισε πως το ΚΚΕ δεν είναι ένα οπισθοδρομικό κόμμα, παρά την κριτική που έχουν δεχθεί ορισμένα μέλη του.

“Το ιερότερο πράγμα στον κόσμο! Άμα αγαπάνε τα παιδιά οι άνθρωποι, να τα αγαπάνε και να μας το δείχνουν. Το θέμα των παιδιών δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τους άλλους ανθρώπους, εκτός από τους ενδιαφερόμενους. Είναι θέμα οικογένειας και επιλογών. Είναι δικαίωμα του καθενός”, είπε αρχικά η ηθοποιός.

“Δεν κρίνω κανέναν και δεν επεμβαίνω σε αυτά τα ζητήματα καθόλου, όσο κι αν πιστεύουν ότι είμαστε οπισθοδρομικοί οι ΚΚΕδες. Στην Κούβα έχουν λυθεί όλα αυτά με τον καλύτερο τρόπο…”, συνέχισε η ίδια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα