Η ενόχληση της Φουρέιρα: “Σας παρακαλώ, είναι τραγικό. Δεν σχολιάζω καν”

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα Glomex

Η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε την επιλογή της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση των δημοσιογράφων. Ποια ήταν.

Δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών έκανε η Ελένη Φουρέιρα το πρωί της Τρίτης (07/11), απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις που της έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Αρχικά σχολίασε το feedback που έλαβε από το podcast στο οποίο μίλησε για την καταγωγή της και τον λόγο που την έκρυβε, ενώ εξομολογήθηκε πως πήρε πολλά μηνύματα από νέα παιδιά μετά από την δική της “κατάθεση ψυχής”.

Μεταξύ άλλων, η διάσημη pop τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision, δηλώνοντας: Εύχομαι να σκίσει, είναι πάρα πολύ καλή. Χάρηκα πάρα πολύ με αυτή την επιλογή. Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Ό,τι θέλει είμαι εδώ να της πω από την εμπειρία μου”.

Στη συνέχεια, η Ελένη Φουρέιρα ενοχλήθηκε και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που της έκαναν για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή σχετικά με το ντύσιμό της.

Δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα τώρα. Σχολιάζουμε μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ, είναι τραγικό. Δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος να ντύνεται όπως γουστάρει. Δεν θέλω καν… Είναι αστείο που μπαίνουμε στη διαδικασία να το συζητάμε” είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την βάφτιση του παιδιού της, είπε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα