Η Jessica Biel και μια απολαυστική συνήθεια στο ντους

Διαβάζεται σε 2'
Η Τζέσικα Μπίελ
Η Τζέσικα Μπίελ Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Με ένα βίντεο στο TikTok η Jessica Biel εξηγεί γιατί το να τρώει την ώρα που κάνει ντους είναι η πιο απολαυστική συνήθειά της και δίνει tips για το πώς να το πετύχετε.

Η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) είναι ο ορισμός του multitasker τύπου. 

Η διάσημη ηθοποιός βγήκε στο TikTok και μέσα σε ένα λεπτό εξήγησε γιατί η πιο απολαυστική της συνήθεια είναι το φαγητό στο ντους.

“Είναι πολύ απλό, παιδιά. Μπορείτε να το κάνετε. Εγώ το βρίσκω βαθιά ικανοποιητικό”, είπε χαρακτηριστικά η Μπίελ, εξηγώντας μερικούς απλούς κανόνες για να το κατορθώσετε και παράλληλα να το απολαύσετε.

“Μου αρέσει να παίρνω μια μπουκιά ή μια γουλιά και να βάζω αυτό που τρώω ή πίνω στο περβάζι του ντους. Μετά κάνεις ό,τι θες αρκεί να κρατήσεις το σαπούνι μακριά. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση“, πρόσθεσε.

Το μόνο δύσκολο πράγμα είναι ότι όταν μασάς, πρέπει να κρατάς το στόμα σου κλειστό, γιατί μου αρέσει να μπαίνω κάτω από το νερό ενώ μασάω, και για κάποιο λόγο, θέλω να ανοίγω το στόμα μου ταυτόχρονα και να φτύνω νερό”, συνέχισε.

Τα σχόλιά της προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις, με την ίδια να αναφέρει πως το φαγητό στο ντους μπορεί να είναι “μια ανακούφιση με πολλούς τρόπους” για τους πολυάσχολους και κλείνοντας είπε: “Μασήστε, μην ανοίγετε το στόμα [και] μην αφήνετε το νερό να μπει μέσα. Ορίστε, απολαύστε το φαγητό στο ντους σας”.

Πολλές μητέρες επικρότησαν την έξυπνη μέθοδο της Τζέσικα Μπίελ, αφού αναζητούν τρόπο είτε να εξοικονομήσουν χρόνο είτε απλώς να φάνε με την ησυχία τους.

Έχω τέσσερα παιδιά, τρώνε το φαγητό μου! Στηρίζω 100% τη μέθοδο αυτή αφού είναι το μόνο μέρος για ιδιωτικότητα“, σχολίασε μία θαυμάστρια της Τζέσικα Μπίελ.

Η ηθοποιός μοιράστηκε την ιδιαίτερη συνήθειά της τον περασμένο Δεκέμβριο μέσων των social media, λέγοντας μάλιστα πως τα πιο “κατάλληλα” τρόφιμα και ροφήματα για κατανάλωση στο ντους είναι τα δημητριακά, το γιαούρτι, οι γρανίτες, ο καφές και το τσάι.

Τα χαρακτήρισε μάλιστα και “ασφαλή“, αφού σε περίπτωση που χυθούν, θα πάνε απλά στην αποχέτευση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα