Η οικογένεια της Πάρις Χίλτον θα μπορούσε να είναι το νέο “Casa de Papel”

Διαβάζεται σε 2'
Paris Hilton
Η Πάρις Χίλτον Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Το δεύτερο παιδί της απέκτησε μέσω παρένθετης μητρότητας η Πάρις Χίλτον και την Ημέρα των Ευχαριστιών ανακοίνωσε ότι υποδέχθηκε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Πώς θα την ονομάσει.

Έντεκα μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, τον οποίο απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας, η Πάρις Χίλτον απέκτησε το δεύτερο παιδί της και καλωσόρισε την… πριγκίπισσά της.

Αφού αρχικά μπέρδεψε τους θαυμαστές της αφού δεν αποκάλυψε αν το μωρό είχε ήδη γεννηθεί, η χρυσή κληρονόμος σε σχόλιό της στο TikTok έκανε γνωστό πως η κόρη της γεννήθηκε, ενώ στα ποστ της τις τελευταίες ώρες με “πρωταγωνιστή” τον μικρό Φοίνιξ ακούγεται να του λέει πως θα είναι ο μεγάλος αδερφός πλέον.

“Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την όμορφη ζωή. Αυτή η χρονιά έφερε τόσες πολλές ευλογίες, με την πιο απίστευτη να είναι το να γίνω μαμά. Είμαι πραγματικά τόσο ευγνώμων που περιβάλλομαι από μια τόσο απίστευτη οικογένεια, υποστηρικτικούς φίλους και έναν αγαπημένο σύζυγο. Σε πολλά ακόμα χρόνια αγάπης και ευχαριστιών!”, έγραψε σε ανάρτησή της η Πάρις Χίλτον, δημοσιεύοντας μερικές οικογενειακές φωτογραφίες.

Οι εκπλήξεις όμως της Πάρις Χίλτον στα social media δεν σταματούν εδώ, αφού η 42χρονη σταρ μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα φωτογραφίζοντας ένα ροζ φορμάκι, γυαλιά καρδούλες και ένα αρκουδάκι, αποκαλύπτοντας πως τη μικρή θα τη λένε London.

Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου“, έγραψε χαρακτηριστικά η κληρονόμος.

Ενώ η είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού της Χίλτον αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, δεν ισχύει το ίδιο και με το όνομα που θα πάρει η μικρή.

Η ίδια σε ένα επεισόδιο του podcast της την 1η Μαρτίου είχε πει ότι είχε διαλέξει το όνομα London αν ποτέ αποκτούσε κόρη πριν από 10 χρόνια.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που ο Φοίνιξ θα αποκτήσει μια μέρα μια αδελφούλα που θα ονομάζεται London. Είναι η αγαπημένη μου πόλη και πάντα ήθελα να ονομάσω την κόρη μου… Λονδίνο”, είπε χαρακτηριστικά.

“Είχα επιλέξει αυτό το όνομα εδώ και πολύ καιρό, ίσως πάνω από 10 χρόνια. Πάντα ήθελα το London. Λατρεύω αυτό το όνομα για την κόρη μου”, πρόσθεσε.

Η κληρονόμος που πήρε το όνομά της από τη γαλλική πρωτεύουσα ήθελε σαφώς να κρατήσει ζωντανή την παράδοση της ονοματοδοσίας από διάσημες πόλεις και στα παιδιά της, παραδέχθηκε όμως πως το Φοίνιξ δεν ήταν εύκολο να βρεθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα