Πάρις Χίλτον: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το κεφάλι του γιου της – “Έχει μεγάλο εγκέφαλο”

Διαβάζεται σε 3'
Η Πάρις Χίλτον με τον γιο της
Η Πάρις Χίλτον με τον γιο της Instagram / @parishilton

Η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε φωτογραφίες του μωρού της και πολλοί haters σχολίασαν το μέγεθος και το σχήμα του κεφαλιού του. Τα καρέ και η απάντησή της.

Μια σειρά από φωτογραφίες από το πρώτο ταξίδει με τον γιο της στη Νέα Υόρκη μοιράστηκε πριν από μερικές μέρες η Πάρις Χίλτον στα social media.

Συγκεκριμένα, η “χρυσή” κληρονόμος δημοσίευσε διάφορα καρέ στα οποία ποζάρει καθισμένη σε μία πολυθρόνα, έχοντας στην αγκαλιά της το παιδάκι της, τον Φοίνιξ.

Η ανάρτηση είχε λάβει εκατοντάδες σχόλια, με αρκετά, όμως, από αυτά, να επικεντρώνονται στο μέγεθος του κεφαλιού του γιου της, τονίζοντας ότι είναι πολύ μεγάλο και ότι έχει περίεργο σχήμα.

Μερικοί σχολιαστές συνέκριναν το αγοράκι με τον Stewie του “Family Guy”, έναν χαρακτήρα που είναι γνωστός για το μεγάλο του κεφάλι, ενώ δεν έλειψαν τα GIFs με εξωγήινους.

Άλλοι θαυμαστές, υπερασπίστηκαν την Πάρις Χίλτον και τον μικρό Φοίνιξ, αναφέροντας πως είναι απόλυτα φυσιολογικό το κεφάλι του και πως είναι “ντροπή” να ενήλικες να κοροϊδεύουν ένα μωρό για την εμφάνισή του.

Ένας από τους υποστηρικτές της, δημιούργησε ένα βίντεο στο TikTok όπου την υπερασπίζεται, με την Πάρις Χίλτον να αποφασίζει να απαντήσει στα άσχημα σχόλια κατά του Φοίνιξ, γράφοντας ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο, στο οποίο λέει:

“Υπάρχουν κάποιοι άρρωστοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Ο άγγελός μου είναι απόλυτα υγιής. Και ναι, φυσικά έχει πάει σε γιατρό, απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο”.

 

Η Χίλτον μοιράστηκε αργότερα μια δήλωση σε insta story της ως απάντηση στον αρνητισμό που λαμβάνει.

“Ζώντας τη ζωή στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου, ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αυτό πληγώνει την καρδιά μου βαθύτερα από ό,τι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις.

Έχω δουλέψει σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον που αφορά την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή και περιμένω το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου και ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση για το τι πραγματικά έχει σημασία. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που στοχεύουν μια τέτοια αθωότητα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση”.

Η διάσημη και επιχειρηματίας και μοντέλο, έγινε για μητέρα τον Ιανουάριο του 2023, αποκτώντας το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και συγγραφέα Κάρτερ Ρέουμ, μέσω παρένθετης μητέρας.

Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE είχε πει: “Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα