Iggy Azalea: Σκίστηκε το παντελόνι της σε συναυλία στη Σαουδική Αραβία και διακόπηκε το show

Iggy Azalea: Σκίστηκε το παντελόνι της σε συναυλία στη Σαουδική Αραβία και διακόπηκε το show
Iggy Azalea Instagram@thenewclassic

Η Iggy Azalea ισχυρίζεται ότι δεν της επετράπη να ολοκληρώσει τη συναυλία που πραγματοποιούσε στη Σαουδική Αραβία μετά το σκίσιμο του παντελονιού της επί σκηνής. Η αντίδραση της τραγουδίστριας.

Τη συναυλία που πραγματοποιούσε στη Σαουδική Αραβία ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να διακόψει η Iggy Azalea, όταν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της το βράδυ της Παρασκευής (25/08) και ενώ βρισκόταν καθισμένη στη σκηνή, το δερμάτινο παντελόνι της που φορούσε σκίστηκε.

“Η Σαουδική Αραβία ήταν ίσως το χειρότερο δυνατό μέρος για να ανοίξει το παντελόνι μου και δυστυχώς δεν μου επιτράπηκε να ολοκληρώσω τη συναυλία”, έγραψε σε ανάρτησή της που δημοσιεύτηκε στα social media η 33χρονη ράπερ, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα και πλάνα από τη συγκεκριμένη συναυλία, μεταξύ αυτών και το εν λόγω περιστατικό.

“Αλλά, οι διοργανωτές ήταν απίστευτα ευγενικοί μαζί μου και οι άνθρωποι που ήρθαν ήταν οι πιο υποστηρικτικοί”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Azalea απευθύνθηκε στους θαυμαστές της λέγοντάς τους: “Σας αγαπώ παιδιά, δεν ήταν αυτό που είχα σκοπό για το συγκεκριμένο σόου, αλλά είναι μια ανάμνηση που θα έχω για πάντα και τελικά μου έδειξε πόσο ευγενικοί, στοργικοί και υποστηρικτικοί μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν κάποιος περνά μία τόσο ντροπιαστική στιγμή”.

Η Αυστραλή ράπερ αναφέρθηκε επίσης στο περιστατικό και με ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter), δηλώνοντας εν μέρει ότι εκείνη και η ομάδα της “ήθελαν να συνεχίσουν, αλλά δεν τους το επέτρεψαν οι αρχές”.

Από ότι φάνηκε ωστόσο δεν ήταν μόνο το σκισμένο παντελόνι που οδήγησε στην πρόωρη ολοκλήρωση του show, καθώς σε άλλο tweet της η Azalea ανέφερε πως αυτό που μπορεί επίσης να οδήγησε στην ακύρωση ήταν όταν φώναξε στο πλήθος: “Κυρίες κάντε λίγο θόρυβο, είναι ο κόσμος των γυναικών!”.

Δεν είναι σαφές εάν η Azalea σχεδιάζει να επαναπρογραμματίσει το σόου της στη Σαουδική Αραβία, καθώς πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε πως η ράπερ παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος του σετ της πριν το συμβάν και πως η κυβέρνηση και η αστυνομία ευθύνονται για την ολοκλήρωση του show.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα