Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποχή από την τηλεόραση και η αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποχή από την τηλεόραση και η αποκάλυψη για τον σύντροφό της
Ιωάννα Μαλέσκου PAPADAKIS PRESS

Η πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την απομάκρυνσή της από την τηλεόρασημ Μίλησε για την περσινή σεζόν, για τη φετινή, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, έπειτα από δύο χρόνια στον ΣΚΑΙ, παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Η ίδια μίλησε τόσο για την φετινή αποχή της, όσο και για τη νέα καθημερινότητά της με τον σύντροφό της.

“Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες”, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η ίδια ανέφερε πως πιστεύει πως έλαβε τη σωστή απόφαση. Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί”, είπε.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε, επίσης, για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια.

Η προσωπική ζωή και η ηρεμία, σου δίνει την ασφάλεια και την χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις και να κάνεις πράγματα σε όλους τους τομείς”, είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ πρόσθεσε: Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα