Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και το “Κρήτη TV”

Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και το “Κρήτη TV”
Η Ιωάννα Μαλέσκου Youtube / @Kalo Mesimeri

Αυλαία για την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" της Ιωάννας Μαλέσκου στο "Κρήτη TV". Συγκίνηση στο τηλεοπτικό της αντίο. Οι ευχαριστίες της με δάκρυα στα μάτια.

Με δάκρυα στα μάτια και τεράστια συγκίνηση αποχαιρέτησε η Ιωάννα Μαλέσκου τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής “Καλό Μεσημέρι”, αλλά και ολόκληρο το επιτελείο του “Κρήτη TV” την Παρασκευή (17/07).

Η Ιωάννα Μαλέσκου, που χαρακτηρίζεται συχνά ως “η Μενεγάκη της Κρήτης”, κάνει ένα νέο βήμα στην επαγγελματική της καριέρα και, όπως όλα δείχνουν από τη νέα σεζόν θα τη δούμε σε καινούργια εκπομπή στη συχνότητα του ΣΚΑΙ

Στην τελευταία της εκπομπή στο κρητικό κανάλι, από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της σταδιοδρομία και το οποίο την ανέδειξε τα τελευταία χρόνια, ευχαρίστησε έναν προς έναν τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της και την στήριξαν. 

Εξέφρασε την αγάπη της στον κόσμο που την παρακολουθούσε καθημερινά, αλλά και στην ομάδα της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι. Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι εγώ αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε”.

Δείτε το βίντεο από το 21:50 και μετά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα