Ιωάννα Παππά: “Δέχτηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40”

Ιωάννα Παππά: “Δέχτηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40”
Η Ιωάννα Παππά στο The 2night show Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη γέννηση του παιδιού της, το πώς βιώνει τη μητρότητα, αλλά και για την αποχή της από την τηλεόραση για 14 χρόνια.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” ήταν την Τετάρτη (11/11) η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που δέχτηκε επειδή έγινε μητέρα μετά τα 40, αλλά και για την 14χρονη αποχή της από την τηλεόραση.

“Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, “ντροπή σου σε τέτοια ηλικία” και “τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει” και τέτοια. Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους. Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το παιδί της και πώς βιώνει τη μητρότητα, αλλά και για τα 14 χρόνια που απέχει από την τηλεόραση, ενώ θα επιστρέψει με νέο σίριαλ στο Mega, λέγοντας:

“Όταν θυμάμαι ότι είναι το 2006 και καταλαβαίνω πόσα χρόνια έχουν περάσει, είναι τόσο γεμάτα με τη δουλειά και με την προσωπική ζωή, που νιώθω ότι ήταν λιγότερα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα