Ιωάννα Τούνη: “Όλη η αλήθεια για το ροζ βίντεο που φοβόμουν να πω”

Ιωάννα Τούνη: “Όλη η αλήθεια για το ροζ βίντεο που φοβόμουν να πω”

Σε μια άκρως προσωπική και αναλυτική εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη με αφορμή το ροζ βίντεο και τις δικαστικές της διαμάχες.

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε με θάρρος και δύναμη ψυχής να μιλήσει για το “ροζ βίντεο” και όσα έχουν γραφτεί για την ίδια, με ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια στο YouTube.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το παρελθόν, για ένα περιστατικό που έγινε τρία χρόνια πριν, καθώς και για τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν. Η Ιωάννα Τούνη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή το εν λόγω βίντεο.

H ίδια συνόδευσε την εξομολόγησή της με την παρακάτω λεζάντα:

“Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι.

Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….

Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας …

Θα διαβάσω όλα τα σχόλια (όπως πάντα)”.

Αποκάλυψε πως το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της, ενώ ανέφερε πως ο άνδρας με τον οποίο απεικονίζεται ήταν ένα άτομο που γνώριζε από τα 18 της χρόνια. Αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς να έχει επίγνωση η ίδια.

“Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε ένα beach bar, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που είναι δικοί σου, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, βλέποντας σε τί κατάσταση είσαι. Και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχθούν ή ακόμα και να βγάλουν χρήματα. Το παιδί αυτό το γνωρίζω από τα 18 και είχαμε κοινούς φίλους, με τους οποίους ήμασταν εκείνη την ημέρα. Στα 23 μου, με όλη την έκθεση που είχα από το My Style Rocks κυκλοφορούν φωτογραφίες μου γυμνή ενώ κοιμάμαι στο αυτοκίνητο, τις οποίες εγώ δεν θυμάμαι. Δεν έχω επίγνωση πως με φωτογραφίζει κάποιος. Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες του και ειδικά από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ”.

“Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί εξευτελιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα” είπε μεταξύ άλλων, ενώ το μήνυμά της ήταν: “Δεν είστε μόνες. Όποια έχει ζήσει κάτι τέτοιο ας μου στείλει μήνυμα να μιλήσουμε”. “Μην εμπιστεύεστε κανέναν, να είστε πολύ προσεκτικές”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα