Ιωάννης Παπαζήσης: “Η συνεπιμέλεια ‘έντυσε’ την απόφαση που είχαμε πάρει, να είμαστε στα πάντα μαζί”

Ιωάννης Παπαζήσης: “Η συνεπιμέλεια ‘έντυσε’ την απόφαση που είχαμε πάρει, να είμαστε στα πάντα μαζί”
Ιωάννης Παπαζήσης glomex

Τη δική άποψή του για την οικογένεια και τη συνεπιμέλεια στη ζωή του μοιράστηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλώντας στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" της ΕΡΤ.

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον θεσμό της οικογένειας ένα βίαιο πράγμα εξήγησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως πάντα αγαπούσε σε μεγάλο βαθμό την οικογένεια και τις σχέσεις πατέρα – γιου και πατέρα – κόρης, την ίδια στιγμή όμως τη φοβάται, φέρνοντας ως παράδειγμα μία ταινία του Ξαβιέ Ντολάν, στην οποία ο ήρωας ζει 12 χρόνια μακριά από την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη και γυρίζει πίσω για να τους αναγγείλλει τον επικείμενο θάνατό του καθώς πάσχει από AIDS. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ηθοποιός, δεν καταφέρνει ποτέ να τους το πει γιατί η οικογένεια τον σκεπάζει με τα δικά της προβλήματα.

Η οικογένεια τι έχει λοιπόν, έχει αυτό ότι τα πράγματα είναι δεδομένα. Είναι δεδομένη η αγάπη, είναι πολλές φορές δεδομένη η καθημερινότητα, δεν πασχίζεις να κερδίσεις μέσα στην οικογένεια“, εξήγησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, σημειώνοντας: “δηλαδή, εγώ που λείπω από το πατρικό μου σπίτι πηγαίνοντας πάνω το βιώνω αυτό, είναι σαν να ήμουν χθες εκεί ενώ μπορεί να λείπω έναν χρόνο”.

Ο ίδιος έσπευσε να σχολιάσει και τη χθεσινή χιουμοριστική ανάρτησή του στην οποία ως μπαμπάς, ηθοποιός στην Ελλάδα και χωρισμένος” αναζητά γραμμή στήριξης, ενώ σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που του λείπει από την καθημερινότητά του με το παιδί του, είπε: “νομίζω ότι μου λείπει αυτό που δεν έχει συμβεί ακόμα. Δηλαδή, ότι δεν θέλω να χάσω στιγμές, να του στερήσω στιγμές. Φοβάμαι το να νιώθω τις τύψεις που κουβαλάω μέσα μου, γιατί όταν δουλεύω 15 ώρες τη μέρα φέρω τύψεις, γιατί δεν θέλω να χάσω την παιδική του ηλικία”.

Τέλος, στη συζήτηση για το αν έχει τη συνεπιμέλεια του παιδιού του μαζί με την πρώην σύζυγό του, ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε πως έχει συνεπιμέλεια στη ζωή του, άτυπα, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος όρος “έντυσε” την απόφαση που ήδη είχαμε πάρει. “Εμείς αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Είχαμε και έχουμε μία υγιή σχέση με την πρώην σύζυγό μου”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα