Jennifer Lopez – Ben Affleck: “Έχουμε μετατραυματικό στρες” – Ο λόγος

Διαβάζεται σε 2'
Jennifer Lopez - Ben Affleck
Jennifer Lopez - Ben Affleck Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Για τον πρώτο αρραβώνα της με τον Ben Affleck, πριν από περίπου 20 χρόνια, μίλησε η Jennifer Lopez. Η εξομολόγησή της.

Η Jennifer Lopez εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι αυτή και ο σύζυγός της Ben Affleck έχουν μετατραυματικό στρες (PTSD) από το πρώτο τους ειδύλλιο, πριν από περίπου 20 χρόνια.

Οι δυο τους είχαν σχέση στις αρχές της δεκαετίας του 2000, προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές τους και στα μίντια, με τον δεσμό τους να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Ο χωρισμός τους είχε γίνει πρώτο θέμα τότε, ενώ το ζευγάρι “έσμιξε” ξανά το 2021 και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

 

“Και οι δύο έχουμε μετατραυματικό στρες” δήλωσε η Lopez στο Variety για την πίεση που δέχτηκαν από τα media την πρώτη περίοδο της σχέσης τους.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε στη συνέντευξη της, πλέον είμαστε πιο ώριμοι. Είμαστε πιο σοφοί. Γνωρίζουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς, και τι είναι πραγματικά σημαντικό για τη ζωή. Δεν μας νοιάζει τόσο πολύ πια τι πιστεύει ο κόσμος. Έχει να κάνει με το να είσαι πραγματικός και αυθεντικός, σε αυτό που όντως είσαι σαν άνθρωπος”.

“Ως καλλιτέχνες οφείλουμε να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και μπορεί να μην συμφωνούν όλοι με αυτό που λέει η καρδιά μου, αλλά πρέπει να το κάνω”, συμπλήρωσε.

Η Λόπεζ πρόκειται να κυκλοφορήσει το “This Is Me… Now”, ένα νέο άλμπουμ που σηματοδοτεί την 20η επέτειο του “This Is Me…Then”, στις 16 Φεβρουαρίου. Η συνοδευτική ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία Dave Meyers θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα από το Amazon MGM Studios.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα