Jennifer Lopez: Σάλος με διαφημιστικό για ποτό, ενώ η ίδια δεν πίνει

Jennifer Lopez: Σάλος με διαφημιστικό για ποτό, ενώ η ίδια δεν πίνει
JLO YouTube

Με κακό μάτι πήραν οι φαν της Jennifer Lopez την επιλογή της σταρ να διαφημίσει το δικό της αλκοολούχο ποτό, ενώ η ίδια είναι γνωστό πως δεν πίνει αλκοόλ. Θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Κάθε κίνηση της Jennifer Lopez, είτε αφορά την προσωπική είτε την επαγγελματική ζωή, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού με τους θαυμαστές της να στηρίζουν κάθε της επιλογή και να την αποθεώνουν στα social media.

Κάθε επιλογή εκτός από την τελευταία.

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λατίνα σταρ μοιράστηκε με το κοινό της το νέο επιχειρηματικό της βήμα που είναι το λανσάρισμα ενός αλκοολούχου ποτού που ονομάζεται “Delola”.

“Το μυστικό αποκαλύφθηκε!!! Είμαι περήφανη που μοιράζομαι μαζί σας τα DELOLA… τη νέα μου συλλογή από μοναδικά, σε επίπεδο mixology και έτοιμα να τα απολαύσετε spritzes”, έγραψε η Lopez στο μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτηση, με την ίδια να μάς ταξιδεύει ήδη στο καλοκαίρι στις ιταλικές ακτές, από όπου είναι και εμπνευσμένα τα συγκεκριμένα ποτά.

Ωστόσο, το νέο εγχείρημα της JLO αντιμετωπίστηκε με έντονη αντίδραση από τους θαυμαστές της, καθώς η ίδια, όπως είναι γνωστό, δεν πίνει αλκοόλ.

“Ουαου. Αυτό είναι απογοητευτικό”, αναφέρεται σε ένα από τα σχόλια. “Γιατί να μην δημιουργήσετε μια μάρκα ποτού χωρίς αλκοόλ, δεδομένου ότι έχετε μιλήσει ειλικρινά για τις αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ και ότι εσείς η ίδια δεν πίνετε; Αυτό είναι τόσο άγνωστο για εσάς, πραγματικά περίεργο γιατί πουλάτε αλκοόλ”, σημειώνει.

Για να έρθει να συμφωνήσει ένας άλλος χρήστης, γράφοντας: “Jlo δεν πίνεις. Αυτό είναι κάτι που είναι γνωστό και έχει επισημανθεί σε πολλές περιπτώσεις. Το καταλαβαίνω – το κέρμα είναι κέρμα – αλλά δεν πίνεις αλκοόλ.”

Μεταξύ των σχολίων που αποδοκίμασαν την επιλογή της Λόπεζ, ένας θαυμαστής εμφανίστηκε περίεργος γιατί επέλεξε να δημιουργήσει μια μάρκα αλκοόλ χωρίς να λάβει υπόψη της τα προηγούμενα προβλήματα του συζύγου της Μπεν Άφλεκ με το αλκοόλ που τον οδήγησαν σε αποτοξίνωση πολλές φορές.

“Ο καπιταλισμός ξαναχτυπά”, σχολίασε ένας χρήστης του Instagram και πρόσθεσε: “Η J.Lo ήταν μια έμπνευση για μένα να μείνω μακριά από το αλκοόλ, αν και δεν είναι νηφάλια, έχει μιλήσει για το ότι πίνει σπάνια και αν το κάνει, το κάνει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για παράδειγμα σε γιορτές, οπότε είναι τρομερό ότι προωθεί το αλκοόλ όταν υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα ποτά χωρίς αλκοόλ”.

Η ανάρτηση της JLO:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα