Καινούργιου: Η ταμπέλα της απεγνωσμένης, η “τέλεια” εικόνα και η στιγμή που ξέφυγε τηλεοπτικά

Διαβάζεται σε 2'
katken
Κατερίνα Καινούργιου GLOMEX

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλους και για όλα και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη αναρωτήθηκε γιατί είναι κατακριτέο το ότι εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία της να κάνει οικογένεια.

Τη δική της αυτοκριτική έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, “Τετ α Τετ” και τον Τάσο Τρύφωνος σχολιάζοντας μεταξύ άλλων όσα της προσάπτουν σε προσωπικό επίπεδο αλλά και όσα θέματα την έφεραν στο επίκεντρο έντονης κριτικής τη χρονιά που μας πέρασε.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε αρχικά στα σχόλια που δέχεται κάθε φορά που εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία της να αποκτήσει σύντροφο και οικογένεια, σχόλια τα οποία “μεταμορφώνονται” στην ταμπέλα της απεγνωσμένης που τη συνοδεύει.

“Είναι τόσο κακό που το λέω αυτό; Γιατί μου βάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης; Επειδή μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και θέλει να έχει έναν σύντροφο επειδή έχει έτσι μεγαλώσει είναι κάτι κατακριτέο; Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πλασάρουμε το τέλειο. Καθόλου τέλεια δεν είμαι μέσα μου. Είμαι περήφανη για τη δουλειά μου αλλά σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή δεν νιώθω ικανοποιημένη”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Περιγράφοντας τον “τέλειο σύντροφο”, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως αυτό που δεν θέλει είναι ο σύντροφός της “να μη νιώθει κατώτερος όχι οικονομικά, σε όλα. Να μη μου πει ‘εσύ θα πας σε αυτό το κοσμικό, εγώ δεν μπορώ. Να μου πει θα σε συνοδεύσω, θα έρθω μαζί σου. Έναν σύντροφο που να έχει το θάρρος να μου πει ότι δυσκολεύεται οικονομικά και να μου ζητήσει βοήθεια και αντίστοιχα το ίδιο να κάνω και εγώ. Θέλω έναν σύντροφο να είμαστε ένα”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο άγριο ξέσπασμα on air σε βάρος της Φαίης Σκορδά, λέγοντας ότι “ένιωθα αδικημένη γιατί είχαν ακουστεί διάφορα και ‘ξέφυγα’ τηλεοπτικά“.

Πήρα την ευθύνη, ζήτησα συγγνώμη από την παρουσιάστρια της εκπομπής.. ήταν μία κακή στιγμή μου. Έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου. Αλλά έχω ένα καλό και ένα κακό. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και την υπερβολική χαρά μου και τη λύπη μου και τον θυμό μου. Οπότε, μου ξέφυγε”, πρόσθεσε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα