Καλομοίρα: Η αφοπλιστική απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

Διαβάζεται σε 2'
Καλομοίρα
Καλομοίρα Instagram@itskalomira

Η Καλομοίρα απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στο διαδίκτυο για τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

Στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της, αλλά και στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, αναφέρθηκε η Καλομοίρα σε συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” και αρχικά σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, και το ενδεχόμενο να πάει ξανά στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, γιατί έχει ελληνικό στοιχείο αλλά και oriental. Όταν άκουσα ότι ο θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με την Μαρίνα Σάττι, σκέφτηκα ότι θα απογειώσει το τραγούδι. Είναι πολύ καλός στο τηλεοπτικό κομμάτι και σε όλα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, είναι καινούριο” είπε αρχικά η Καλομοίρα.

“Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μου. Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ για την Eurovision γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω και εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στην Eurovision. Περίμενα για την Eurovision και σκέφτηκα γιατί; Θα βγάλω το κομμάτι που έχω ετοιμάσει. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision με άλλη χώρα και να κρατήσω τη σημαία τους. είχα κάνει συζητήσεις με άλλη χώρα, αλλά είμαι Ελληνίδα, να σηκώσω άλλη σημαία;”, δήλωσε στη συνέχεια.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στο διαδίκτυο και τις αλλαγές στην εμφάνισή της, η Καλομοίρα τόνισε πως δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, και που θα πάρει σχόλια η κόρη μου τέτοια αν ποτέ κάνει social media. Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω” είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα