Kanye West: Άφου άρπαξε το κινητό από παπαράτσι και την έβρισε, τής πρόσφερε δουλειά

Διαβάζεται σε 2'
Kanye West
Kanye West 2024 Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Ένα φραστικό επεισόδιο είχε στους δρόμους του Χόλιγουντ ο Kanye West με μία παπαράτσι. Ο έντονος διάλογος μπροστά στις κάμερες.

Μία ερώτηση για τη σύζυγό του Bianca Cencori έβγαλε τον Kanye West εκτός εαυτού, αφού ο γνωστός τραγουδιστής άρπαξε το τηλέφωνο από το χέρι μιας παπαράτσι όταν εκείνη τον ρώτησε αν εκείνη έχει “ελεύθερη βούληση“.

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο από το TMZ, συνέβη ενώ ο ράπερ πήγαινε στην τελετή για το Walk of Fame του Τσάρλι Γουίλσον στη λεωφόρο Χόλιγουντ.

Η παπαράτσι φαίνεται να περπατάει δίπλα στον Kanye και ακούγεται να τον ρωτά: “Ο κόσμος θέλει να μάθει αν η Bianca έχει ελεύθερη βούληση, κάποιοι λένε ότι την ελέγχεις…”. Ωστόσο, πριν προλάβει καλά καλά να ολοκληρώσει τη φράση της, ο ράπερ γύρισε προς το μέρος της και της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια.

Μην έρχεσαι σε εμένα με αυτές τις μ@@@@ες. Είμαι άνθρωπος, είσαι τρελή;“, είπε έξαλλος ο Kanye West για να προσθέσει αμέσως μετά: “Είμαι ένας θρύλος, είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Τσάρλι Γουίλσον και έρχεστε και με ρωτάτε για τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η γυναίκα μου”.

Ο West δεν έμεινε εκεί και συνέχισε να βρίζει τη δημοσιογράφο ρωτώντας την αν έχει “ελεύθερη βούληση” ή αν “δουλεύει για τον διάβολο”.

“Με ρωτήσατε αν η γυναίκα μου έχει ελεύθερη βούληση. Ήταν μια ηλίθια, ασεβής ερώτηση για να κάνεις σε έναν ενήλικο υπερήρωα“, συνέχισε ο West ζητώντας από την παπαράτσι να απαντήσει αν αυτό ήταν λάθος ή σωστό.

“Απαντήστε στην ερώτηση, υποτίθεται ότι πρέπει να απαντήσω στις ερωτήσεις σας, απαντήστε στις ερωτήσεις μου”, είπε.

Λίγο πριν απομακρυνθεί από το σημείο, ο Kanye West πρόσφερε στη δημοσιογράφο δουλειά, δίνοντάς της μάλιστα τον διπλό μισθό από αυτόν που παίρνει!

Kanye West: Δείτε το επίμαχο βίντεο

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα