Κατερίνα Καινούργιου: “Έχω φάει επικές χυλόπιτες”

Διαβάζεται σε 2'
kainourgiou
Κατερίνα Καινούργιου Instagram@katken85

Αν και είναι από τις γυναίκες, που όπως είπε, κάνουν το πρώτο βήμα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως όσες φορές το έχει κάνει δεν της έχει βγει σε καλό.

Την τηλεοπτική πραγματικότητα, τον ανταγωνισμό αλλά και τις τηλεοπτικές κόντρες, στις οποίες μάλιστα “πρωταγωνίστησε” πρόσφατα εξαιτίας των πυρών που αντάλλαζαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Light σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια του “Super Katerina” στις τηλεοπτικές κάμερες, δήλωσε πως υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στην τηλεόραση, ενώ υπάρχουν και πράγματα που μπορεί να μετανιώσει κανείς λέγοντάς το.

Οι ερωτήσεις διαδέχθηκαν η μία την άλλη και όπως ήταν αναμενόμενο έφτασαν και στην προσωπική της ζωή, με τους ρεπόρτερ να τη ρωτούν εάν τη φλερτάρουν οι άνδρες αλλά και αν η ίδια κάνει το πρώτο βήμα.

“Γενικώς δεν μπορώ να πω ότι βγαίνω έξω και πέφτουν ανάσκελα και μου την πέφτει το σύμπαν […] Ναι είμαι από τις γυναίκες που κάνω το πρώτο βήμα και μου έχει βγει σε κακό. Όσες φορές το έχω κάνει, έχω φάει επικές χυλόπιτες. Ότι από ένα σημείο και μετά ο άλλος να εξαφανίζεται, να λες ‘τι έχω κάνει τώρα’. Έχω φάει τρελό ghosting“, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε πως έχει για εκείνον μόνο θετικά και όμορφα συναισθήματα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα