Κατερίνα Καινούργιου: Μία γυναίκα στα 39 είναι απεγνωσμένη αν θέλει να κάνει οικογένεια;

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου Papdakis Press

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της για δημιουργία οικογένειας, ωστόσο ακόμα και για αυτό δέχεται επικριτικά σχόλια. Τι απαντά η ίδια στην κριτική που δέχεται.

Η δημιουργία οικογένειας είναι μία από τις επιθυμίες της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό, ενώ πριν μήνες είχε ανακοινώσει ότι ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων, κάτι που είχε χαρακτηρίσει ως το “καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της“.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το πώς κυλάει για εκείνη η τηλεοπτική χρονιά έως τώρα, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που θα ήθελε να εκπληρωθούν φέτος.

Μετά από σχετική ερώτηση, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε για ακόμη μια φορά την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ωστόσο δεν έκρυψε την πικρία της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

“Για μένα η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά έχω φτάσει σε σημείο που σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να το λέω, γιατί και για αυτό κατηγορούμαι. Μετά σου λένε είναι απεγνωσμένη. Δεν ξέρω, μια γυναίκα στα 39 – θα γίνω σε τρεις μήνες, το να θέλει να δημιουργήσει οικογένεια είναι κάτι κακό και θεωρείται απεγνωσμένη;”, είπε ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

 Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα