Κατερίνα Λιόλιου για ατύχημα στην πίστα: “Πονούσα πολύ, έτρεχαν αίματα – Ένιωσα ντροπή”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου THE 2NIGHT SHOW

Η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για το αντικείμενο που της πέταξε θαμώνας στην πίστα και που την τραυμάτισε κοντά στο μάτι, περιγράφοντας πώς ένιωσε.

Στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/03) η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόσφατο ατύχημα που είχε στην πίστα, όταν θαμώνας της πέταξε αντικείμενο στο πρόσωπο.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, που είχε τραύμα κοντά στο μάτι, αποκάλυψε πως το αντικείμενο ήταν ηλεκτρονικό τσιγάρο, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματά της εκείνη τη στιγμή. Όπως είπε:

Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αυτά που δεν είναι επαναφορτιζόμενα είναι ελαφριά, αυτό που μου ήρθε δεν ήταν… Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, γιατί μου ήρθε ένα αντικείμενο, το οποίο μου έσκισε το μάτι ένα εκατοστό. Έτρεχαν αίματα μπροστά σε κόσμο, που είχε τρομοκρατηθεί – δικαιολογημένα. Πονούσα πολύ. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά αντί να νιώθω θυμό, ένιωσα ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος να τρέχει το αίμα. Ένιωσα ότι ο άλλος μάζευε λεφτά να έρθει, να πληρώσει το ποτάκι του να με δει κι εγώ του ξενέρωσα το βράδυ”.

Με στεναχώρησε που δεν σηκώθηκε να μου πει “συγνώμη ρε Κατερίνα, μου έφυγε”. Ενώ καταλάβαμε από ποιο τραπέζι έφυγε, δεν σηκώθηκε να πει συγγνώμη. Δεν ήθελα να κοιτάξω κατάματα Ήμουν πολύ ευγενική, αν με δεις στο βίντεο. Είπα “σας παρακαλώ, επειδή οι υπόλοιποι άνθρωποι θέλουμε να διασκεδάσουμε εδώ, όποιος το έκανε, παρακαλείται πολύ να αποχωρήσει”. Του ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει, εφόσον δε θέλει να πει συγγνώμη” συμπλήρωσε η Κατερίνα Λιόλιου.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Κατερίνα Λιόλιου παραδέχτηκε: “Είμαι πάντα ερωτευμένη, δεν μπορώ την αποστειρωμένη ζωή, είμαι καλλιτέχνις. Πάντα υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα. Φαντάσου μια ζωή χωρίς το φλερτ και τη μουσική, αυτά είναι η χρυσόσκονη της ζωής. Μη με βλέπεις έτσι σκληρή. Έχω πολλές άμυνες και φίλτρα, μέσα μου είμαι χαλί”.

“Το να πάρεις ένα μαγαζί στην πλάτη σου είναι μεγάλη ευθύνη. Πάντα έχεις στο μυαλό σου το προσωπικό, το πώς θα πάει. Λες: πάμε να κάνουμε κάτι ομαδικό εδώ. Αν δεν μπορέσει ο άλλος να δει το όραμα που έχω, δεν μπορεί να συνυπάρξει” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα