Κόκκαλης – Ματσούκα: Η πρώτη γνωριμία, τα εμπόδια στη σχέση και ο γάμος

Διαβάζεται σε 2'
Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα
Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα PAPADAKIS PRESS

Αποκαλυπτικοί για τη σχέση τους, που κατέληξε σε γάμο, ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα.

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”, βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (04/04) οι Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι μίλησε για την πρώτη του γνωριμία και τα εμπόδια που έφεραν “εξωγενείς παράγοντες” στην αρχή της σχέσης.

“Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε”, είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα συμπλήρωσε: “Είμαστε καλά μεταξύ μας. Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια περισσότερο για εξωγενείς παράγοντες”.

Στη συνέχεια η ηθοποιός διηγήθηκε πώς γνωρίστηκαν το 2014 μέσω μιας κοινής φίλης. “Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα“.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο και την εφτάχρονη σχέση τους είπαν: “Μου άρεσε η ιδέα του για πάντα μαζί που συμβολίζει ο γάμος. Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε”

“Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα άνοιγμα οριζόντων” είπε ο Πέτρος Κόκκαλης, με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί μαζί του εμφανώς συγκινημένη.

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε και για την πρώτη φορά που την είδε στο θέατρο: “Επειδή εγώ δεν πήγαινα πολύ συχνά στο θέατρο… Με καταπιέζει εμένα το θέατρο γενικά και όταν πήγα να δω τη Δήμητρα, ζαλίστηκα. Έχει μια τρομερή ενέργεια, τρομερή παρουσία πάνω στη σκηνή και επειδή εγώ την ζω, δεν την ζηλεύω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα