Κώστας Τσουρός: Η κόντρα με τη Γερμανού, ο γυμνισμός με τη Μελέτη και οι κρίσεις πανικού

Διαβάζεται σε 2'
Κώστας Τσουρός
Κώστας Τσουρός glomex

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε στο “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλους και όλα.

Τον Κώστα Τσουρό υποδέχθηκε στο πλατό του “The 2Night Show” o Γρηγόρης Αρνατούτογλου το βράδυ της Δευτέρας (29/01) σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή και την πορεία του στην τηλεόραση.

Ο γνωστός παρουσιαστής έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κόντρα με τη Ναταλία Γερμανού σε προσωπικό επίπεδο ενώ σε ερώτηση για το αν ισχύει το ίδιο και στο κομμάτι της τηλεθέασης, δήλωσε πως “η εκπομπή της Ναταλίας είναι χρόνια σε αυτή τη ζώνη, ήμουν και εκεί, ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Τη σέβομαι απόλυτα, την αγαπώ, είναι δάσκαλός μου, προφανώς και έχει καθιερωθεί σε αυτή τη ζώνη. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος, θέλει χρόνο ούτως ή άλλως”.

Οι δύο παρουσιαστές συζήτησαν στην πορεία για την αγάπη τους για το νησί της Σκιάθου και τον… γυμνισμό, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σχολιάζει πως εκεί έκανε πρώτη φορά.

Τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είπε πως και εκείνος έκανε πρώτη φορά γυμνισμό στη Σκιάθο και συγκεκριμένα στην παραλία Μπανάνα, αποκαλύπτοντας πως μαζί του βρισκόταν και η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη Μπανάνα έχουμε κάνει γυμνισμό και με την Ελεονώρα Μελέτη. Τυχαία εντελώς. Εγώ πιο πολύ, η Ελεονώρα πιο ημιγυμνισμό, κατάλαβες. Είχαμε πάει σε μια παραλία και είχε ασφυκτικά πολύ κόσμο και την έπιασε κρίση πανικού και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να φύγουμε. Ήρθε ένας φίλος μου με ένα φουσκωτό και μας πήγε στη Μπανάνα, όπου εκεί δεν είχε πολύ κόσμο και ηρέμησε και επειδή ήμασταν σε παραλία γυμνιστών είπαμε να το εκμεταλλευτούμε”.

Τέλος, ο Κώστας Τσουρός μίλησε για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας πως στα προσωπικά του είναι ευτυχισμένος, όμως θυμήθηκε τις κρίσεις πανικού που βίωνε στο παρελθόν.

“Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά, πολύ χαρά. Είμαι σε μια στιγμή που είμαι ευτυχισμένος…  Είχα κρίσεις πανικού, έκανα ψυχοθεραπεία και κάνω ακόμα. Οι κρίσεις πανικού δε ξεπερνιούνται, αλλά μαθαίνεις να τις διαχειρίζεσαι. Τότε τις ξεπέρασα με φαρμακευτική αγωγή. Ό,τι περνάμε στην παιδική μας ηλικία το κουβαλάμε σε όλη μας τη ζωή, απλά μαθαίνουμε να τα διαχειριζόμαστε. Βλέπω στον εαυτό μου χαρακτηριστικά συμπεριφοράς του πατέρα μου που δε μου αρέσουν. Πλέον με τον πατέρα μου είμαστε οι καλύτεροι φίλοι”, είπε ο παρουσιαστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα