Λαμπρόγιαννη σε Αρναούτογλου: “Δεν σε συμπαθούσα” – Η απίστευτη απάντησή του

Διαβάζεται σε 3'
Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Δάφνη Λαμπρόγιαννη THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη είχε μια απόλυτα ειλικρινή και εξομολογητική κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το πώς έβλεπαν ο ένας τον άλλον στο παρελθόν.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/01) η γνωστή ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία μίλησε για την δουλειά του ηθοποιού, για την προσωπικότητά της, αλλά και για τη νέα πρωτότυπη σειρά “Σωτέ” του ΑΝΤ1+ στην οποία συμμετέχει, ενώ είχε έναν απόλυτα ειλικρινή και εξομολογητικό διάλογο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πως δεν τον συμπαθούσε.

Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις το άλλο” είπε η αγαπημένη ηθοποιός, τονίζοντας ότι δεν της άρεσε η δημοσιότητα ούτε στην αρχή της καριέρας της.

“Στο σχολείο δεν ήμουν ούτε καλή ούτε κακή. Δεν με ενδιέφερε πάρα πολύ και δεν ήθελα να είμαι καμία φοβερή μαθήτρια. Δεν πήγα πανεπιστήμιο. Επειδή ήξερα ότι θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά από πάντα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ενώ από πάντα ήθελα να κάνω αυτή την δουλειά, ήξερα ότι δεν ήθελα να είναι απλά λάμψη” ανέφερε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

“Ότι κάτι άλλο υπάρχει εκεί πιο βαθύ κι ουσιαστικό. Δηλαδή το εξωτερικό, ας πούμε αυτό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα από μωρό που το θυμάμαι συμπλήρωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που της συνέβη στο παρελθόν, αλλά δεν θέλησε να δώσει έκταση. Είχα stalker στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, ένας stalker αυτό προσπαθεί να κάνει, να πάρει μια αξία που δεν έχει. Κάποια στιγμή σταμάτησε” είπε.

“Εμάς τους παλιούς μάς έχουν κόψει λίγο από τις τηλεοράσεις, ίσως γιατί νομίζουν ότι πληρωνόμαστε πάρα πολύ και έχουμε ανθρώπινες απαιτήσεις. Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα” είπε σε άλλο σημείο, εξηγώντας πως η ίδια αποζητά αυτονόητα πράγματα, όπως θέρμανση ή χαρτί τουαλέτας, τονίζοντας πως πολλές φορές δεν τους παρέχουν ούτε αυτά.

 

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Ο απίστευτος διάλογος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραδέχτηκε πως παλιότερα δεν συμπαθούσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως του είπε: Έχω την αίσθηση ότι έχεις κάνει μια διαδρομή μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια… Αυτό το εξομολογητικό που έχεις, δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα και το ότι μπαίνεις μέσα στα σπίτια, αλλά με το ότι το ψάχνεις και ότι έχεις βασανιστεί λίγο. Γι’ αυτό σε συμπαθώ περισσότερο τώρα. Παλιότερα δε σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες. Δε μου άρεσαν πολύ αυτά που έκανες“.

“Είναι τιμή μου που δεν με συμπαθούσες παλιότερα, γιατί άνθρωποι σαν κι εσένα -και ευτυχώς ήταν λιγότεροι από αυτούς που με συμπαθούσαν για αυτό είμαι ακόμα εδώ- μην το πάρεις στραβά, αλλά ήταν οι άνθρωποι που για εμένα ήταν λίγο στριφνοί και ξινοί. Για εμένα ήσουν στριφνή και ξινή και όταν μου έλεγαν “δεν αρέσεις στη φίλη μου την Δάφνη” έλεγα ότι “δεν με νοιάζει καθόλου”. Θα ήθελα να ακούσω τι δεν σου άρεσε τότε” απάντησε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Εξηγώντας γιατί συνέβαινε αυτό, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είπε ότι την ενοχλούσαν όσα έκανε σε υπερβολικό βαθμό πχ. να πετάει πράγματα από τα μπαλκόνια των τηλεθεατών, στην εκπομπή “Πολύ την Κυριακή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα