Λίλι-Ρόουζ Ντεπ: Με τη σύντροφό της στο Τόκιο – Τα αποκαλυπτικά κλικ στον φακό

Διαβάζεται σε 2'
Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ
Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Τόκιο μοιράστηκε η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, ποζάροντας στο πλευρό της συντρόφου της.

Η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ (Lily-Rose Depp) δεν κρύβει πια τον έρωτά της για τη σύντροφό της “070 Shake”, κατά κόσμον Ντανιέλ Μπαλμπουένα (Danielle Balbuena) και απόδειξη είναι η τελευταία της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η κόρη του σταρ των Τζόνι Ντεπ και της Γαλλίδας ποπ σταρ Βανέσα Παραντί και η ράπερ ταξίδεψαν στο Τόκιο της Ιαπωνίας με την ηθοποιό να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, σε ένα carousel post που περιελάμβανε μεταξύ άλλων, πέρα από τοπία και μερικά σέξι ενσταντανέ.

Μία φωτογραφία όμως ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και ήταν αυτή στην οποία η Λίλι-Ρόουζ ποζάρει στο πλευρό της συντρόφου της κρατώντας ένα μπουκέτο τουλίπες.

“Εγώ και οι δικοί μου”, έγραψε συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με τους φανς της να παραληρούν κάτω από το post.

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο του 2023 και οι φήμες για μεταξύ τους ειδύλλιο ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Λίγο αργότερα, τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ γιόρτασε τους 4 μήνες σχέσης της με τη ράπερ με ένα καυτό φιλί και την ατάκα “4 μήνες με το crush μου”, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες.

Ασχέτως το τι μοιράζεται στα social media της, η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ πάντα προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική της ζωή κρυφή.

Σε συνέντευξή της στο talk show της Ντρου Μπάριμορ η ίδια είχε πει: “Νομίζω ότι η αξία της ιδιωτικής ζωής είναι κάτι που μου εμφυσήθηκε από μικρή ηλικία. Και μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια όπως εγώ, πάντα μάθαινα τη σημασία της ιδιωτικής ζωής, να την εκτιμώ και να κρατώ πράγματα μόνο για τον εαυτό μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα