Λίνα Σακκά: Σπάνια εμφάνιση – Ο λόγος που δεν επιστρέφει στην τηλεόραση

Διαβάζεται σε 2'
H Λίνα Σακκά
H Λίνα Σακκά papadakispress

Η ηθοποιός Λίνα Σακκά αποκάλυψε τον λόγο που έχει παραμείνει εκτός θεάτρου και τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Όσα δήλωσε για το παιδί της.

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση προχώρησε η ηθοποιός Λίνα Σακκά, η οποία αποκάλυψε τους λόγους που έχει απομακρυνθεί από την υποκριτική.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά” και έκανε μερικές δηλώσεις στη κάμερα του “Happy Day”.

Η Λίνα Σακκά, τόνισε πως της έχει λείψει το θέατρο και η τηλεόραση, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, δεν έχει μπορεί να επιστρέψει στον χώρο.

«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχω χρόνο. Δεν έχω αποσυρθεί, μου έχει λείψει πολύ το θέατρο και η τηλεόραση. Θα σας πω για τώρα, είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου κι έχω το παιδάκι μου που μεγαλώνει, είναι 11,5 χρονών. Νιώθω πολύ περήφανη. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινό, αλλά λόγω του παιδιού δεν μπορώ να είμαι 10 ώρες σε ένα γύρισμα».

Ενώ για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο της, σχολίασε: «Ο γιος μου δεν με κάνει ότι θέλει, έχουν μπει πλέον όρια. Δεν θέλω να είμαστε φίλοι με τον γιο μου, θέλω να κρατήσουμε τη σχέση που έχουμε, μαμάς και γιου. Παλιά δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, αλλά τώρα τον βλέπω και καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου δεν θέλει να με δει στην τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Λίνας Σακκά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα