Λιβάνης: “Η σχέση μου με τη Μαριαλένα δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ”

Λιβάνης: “Η σχέση μου με τη Μαριαλένα δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ”
Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης glomex

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τη δημοσιότητα που πήρε, λόγω της γνωριμίας του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τονίζοντας πως η σχέση αυτή "δεν υπήρχε ποτέ". 

Καλεσμένος στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/11) ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος μίλησε για τα όσα είχαν ακουστεί σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τη δημοσιότητα που πήρε, λόγω της γνωριμίας του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τονίζοντας πως η σχέση αυτή “δεν υπήρχε ποτέ”.

“Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Από εκεί και πέρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ και δεν με πείραξε ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν”, είπε για τη σχέση του με την Μαριαλένα.

“Εγώ ήμουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι μου και το άφησα αυτό το πράγμα να φύγει, γιατί δεν ένιωσα πως βάλλομαι από κάπου. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια κι η αλήθεια είναι αυτά που λέμε τώρα…. Με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτά που ειπώθηκαν για εμένα..”, τόνισε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα