Λίζα Δουκακάρου: Η απίστευτη συμβουλή που της έδωσε η Μαλβίνα Κάραλη

Διαβάζεται σε 2'
Λίζα Δουκακάρου
Λίζα Δουκακάρου glomex

Η Λίζα Δουκακάρου κάθισε στον καναπέ του “Στούντιο 4” και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική της καριέρα.

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/03), η Λίζα Δουκακάρου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο κλείσιμο του MEGA αλλά και πώς την επηρέασε, ενώ ξετύλιξε το κουβάρι της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες.

Αρχικά μίλησε για την απώλεια του επί 20 χρόνια συζύγου της αλλά και την απόφασή της να παντρευτεί ξανά, κάτι που είδε ως δεύτερη ευκαιρία, λέγοντας για τον δεύτερο σύζυγό της πως “σε εκείνον βρήκα έναν άνθρωπο να ακουμπήσω“.

Η Λίζα Δουκακάρου ανέφερε πως το κλείσιμο του MEGA  ήταν κάτι που την επηρέασε ιδιαίτερα, αφού εργαζόταν εκεί από το 1991, όταν ακόμα ήταν φοιτήτρια.

Τα γεγονότα ήταν τόσο γρήγορα και τόσο κοντά το ένα στο άλλο που δεν προλαβαίνεις να το συνειδητοποιήσεις την όλη κατάσταση. Παίρνεις ανάσα και λες ‘πάμε’. Στη σκέψη ‘πάμε να δούμε τι γίνεται’ είναι εκεί που έχεις πέσει, σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Επίσης, πάντα υπήρχε κάτι πίσω που περίμενε.. για παράδειγμα τότε η μητέρα μου έμενε μαζί μου και είχε ήδη κλονισμένη υγεία, οπότε έπρεπε να υπάρχει ένα συγκεκριμένο στάτους για να μπορώ να είμαι εκεί. Μετά έτυχε αυτό με την αδερφή μου, έπρεπε και εκεί να υπάρχει κάτι”, είπε η Λίζα Δουκακάρου μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο η Λίζα Δουκακάρου ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι συνέβησαν μαζεμένα άσχημα πράγματα, δεν είπε ποτέ “γιατί σε εμένα;”, εξηγώντας πως “είχα την τύχη να έχω δεχθεί πολλή αγάπη, να έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου, να έχω πάρει χαρά από τους ανθρώπους που αγαπούσα και τη δουλειά μου, οπότε το έβρισκα άδικο να το πω αυτό. Γιατί έβλεπα ανθρώπους δίπλα μου τους οποίους δεν ευλόγησε η ζωή να έχουν μεγάλα χαρούμενα κεφάλαια και να είναι πολύ πιο άσχημες οι κατάστάσεις. Πάντα προσπαθούσα να παίρνω ένα καλό κομμάτι από ό,τι συνέβαινε”.

Τέλος, η Λίζα Δουκακάρου θυμήθηκε τη Μαλβίνα Κάραλη και τις… στιλιστικές οδηγίες που της έδινε τότε, οι οποίες μεταξύ άλλων ήταν το να φοράει μόνο μαύρα και να έχει τα μαλλιά της μαζεμένα σινιόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα