Madonna: Έπεσε από καρέκλα κατά τη διάρκεια συναυλίας like a pro

Διαβάζεται σε 1'
Madonna
Η Madonna στην περιοδεία της Celebration Tour Backgrid/Visualhellas.gr

Ένα ατύχημα επί σκηνής είχε η βασίλισσα της pop Madonna, καθώς κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Σιάτλ έπεσε από μία καρέκλα που έσερνε χορευτής της.

Πολλά μπορούν να συμβούν σε μία ζωντανή εμφάνιση ή συναυλία ενός καλλιτέχνη και δεν είναι λίγα τα απρόοπτα που έχουν γίνει viral με “πρωταγωνιστές” τους διασημότερους τραγουδιστές και performer. Ακόμα και αν είσαι η Μαντόνα (Madonna).

Ένα από αυτά είχε και η βασίλισσα της pop, Μαντόνα, η οποία κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Σιάτλ, στο πλαίσιο της περιοδείας της, “The Celebration Tour“, το περασμένο Σαββατοκύριακο, έπεσε στη σκηνή, την ώρα που ένας χορευτής της με τακούνια έσερνε την καρέκλα στην οποία καθόταν.

Όπως φαίνεται σε διάφορα βίντεο που έκαναν τον γύρο των social media, η 65χρονη έπεσε ενώ ερμήνευε την επιτυχία του 1986 “Open Your Heart”, αφού ένας από τους χορευτές της φαίνεται να σκόνταψε ενώ γλιστρούσε την τραγουδίστρια κατά μήκος της σκηνής στο Climate Pledge Arena.

Εκείνη όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την πτώση, αλλά συνέχισε να τραγουδάει αν και ξαπλωμένη.

Οι αντιδράσεις των χρηστών πολλές, με έναν από αυτούς να γράφει σε σχόλιο στο Instagram πως “αυτή είναι συμπεριφορά βασίλισσας. Τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει τη Μαντόνα κάτω!“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα