Måneskin: Αυτή είναι η καυτή, νέα σύντροφος του Damiano David

Διαβάζεται σε 3'
Måneskin: Αυτή είναι η καυτή, νέα σύντροφος του Damiano David
Damiano David Scott Garfitt/Invision/AP

Ποια είναι η 27χρονη, νέα σύντροφος του Ιταλού rockstar, Damiano David. Δείτε φωτογραφίες της.

Ο Damiano David των Måneskin και είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο νικητής της Eurovision 2021, Damiano David χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του, Giorgia Soleri. Το τελευταίο διάστημα είχαν οργιάσει οι φήμες περί κρίσης στη σχέση τους, τις οποίες διέψευδαν και οι δύο με κατηγορηματικό τρόπο.

Damiano David
Damiano David Scott Garfitt/Invision/AP

Ο Damiano David επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Giorgia Soleri τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο, υποστήριξε ότι είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετό καιρό και πως δεν υπήρξε απιστία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Giorgia Soleri μέχρι τώρα δεν έχει διαγράψει από τον λογαριασμό της στο Instagram τις κοινές φωτογραφίες της με τον Damiano David.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του, ο γνωστός Ιταλός τραγουδιστής γυρνά σελίδα στην προσωπική του ζωή, αφού σύναψε σχέση με την Dove Cameron.

Η φήμη για τη σχέση μεταξύ του frontman των Måneskin και της πάλαι ποτέ πρωταγωνίστριας ταινιών του Disney Channel και νυν τραγουδίστριας ακουγόταν εδώ και καιρό, όμως τώρα πια επιβεβαιώθηκε.

Οι εικόνες της Dove Cameron και του Damiano David να φιλιούνται καθώς περνούν τη μέρα τους σε παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας δεν αφήνουν αμφιβολία για τη σχέση τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Dove Cameron: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σύντροφο του Damiano David

Η Dove Cameron γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1996 και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Η ίδια είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διατηρεί περισσότερους από 47,9 εκατομμύρια followers.

Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της ως Liv και Maddie Rooney στη σειρά του Disney Channel Liv and Maddie, και ως Mal, κόρη της Maleficent, στις ταινίες του Disney Channel Descendants.

Η ενασχόλησή της με την υποκριτική ξεκίνησε από θεατρικές παραστάσεις (Les Misérables και The Secret Garden). Το 2012 έλαβε μέρος στην ταινία του Disney Channel, Bits and Pieces, που δεν έκανε ποτέ πρεμιέρα.

Δείτε φωτογραφίες της στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα