Μαρία Σολωμού: Από τα 30 έως τα 40 έπαθα κρίση ζωής

Διαβάζεται σε 3'
Μαρία Σολωμού
Μαρία Σολωμού glomex

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2night Show” της Τρίτης και μίλησε για τη σχέση της με τον 18χρονο γιο της, την απιστία αλλά και τη χειρότερη φάση της ζωής της.

Η Μαρία Σολωμού ήταν η καλεσμένη του “The 2Night Show” το βράδυ της Τρίτης (13/02).

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον 18χρονο γιο της και τη σχέση τους, αφού όπως είπε η Μαρία Σολωμού, ο ίδιος επιλέγει να μη λέει στους φίλους του ποια είναι η μητέρα του.

Μάλιστα, περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό όταν μία φορά που πήγε να πάρει τον γιο της και τους φίλους του από μία συναυλία, ήρθε αντιμέτωπη με τα… ουρλιαχτά των φίλων του, αφού δεν ήξερα ότι είναι η μητέρα του.

“Μία φορά με έχει συνοδεύσει σε μία πρεμιέρα ήταν 2-3 χρόνια πριν. Τώρα περπατάει 2 μέτρα μακριά μου, είναι φοβερό. Δεν λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η ίδια στη συνέχεια ανέφερε πως έχει πέσει θύμα απιστίας, με το πιο “τρανταχτό” περιστατικό να συμβαίνει σε ηλικία 19 ετών και ενώ είχε σχέση με έναν μεγαλύτερό της.

Τι κρίμα που δεν είμαι χαζή σε αυτά. Τα καταλαβαίνω όλα. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, δεν είχα κανένα δείγμα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Σχέση δηλαδή κανονική. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ και τα βρήκα όλα. Μιλήσαμε με την κοπέλα, η οποία ήταν άναυδη. Όλο αυτό το έκανα γιατί ήθελα να μάθω, ήθελα να ξέρω. Δεν συγχωρέθηκε όλο αυτό, αλλά του κάναμε γερή κουτσουκέλα. Τότε ήμουν 19, άντεχα την εκδίκηση, τώρα δεν θα έμπαινα στη ίδια διαδικασία, ούτε 5 λεπτά από τον χρόνο μου, ούτε να το διασταυρώσω. Δεν έχω καμία διάθεση”, είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η χειρότερη φάση της ζωής της, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως έπαθε κρίση ζωής από την ηλικία των 30 έως τα 40, που ήταν και η χειρότερη φάση της ζωής της.

 

“Υπήρξε κρίση ζωής. Ένιωθα ότι γέρασα! ‘φέρτε μου ένα πλεκτό, πηγαίνετέ μου στο βουνό, γέρασα’. Κουράστηκα αφόρητα, είχα ένα παιδί και αυτή η δεκαετία ήταν ενοχική προς το παιδί μου και κάποια στιγμή έπαθα τη μέση μου πολύ άσχημη και ένιωθα και γριά”, είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό κατά το οποίο πρόσφατα πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ και αρνούμενη να απαντήσει τις ερωτήσεις τους, δέχθηκε έντονη κριτική από τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Η ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί το αιφνιδιαστικό, “όταν έρχεται κάποιος μπροστά μου με μικρόφωνο, γιατί έχω πει ‘δεν απαντάω’, πάλι με παίζουν σε όλα τα πρωινά και γιατί δεν απαντάω και γιατί είμαι αγενής… Δεν είμαι άνθρωπος που δεν μιλάω, αλλά αυτό έγινε επί 3 μήνες, δύο φορές την εβδομάδα. Δεν είμαι ούτε αγενής, ούτε μπορώ να τους πω ‘παρατήστε με’, ούτε να απαντήσω. Όταν λείπω λίγο από τις ατάκες που χρειάζονται για να κάνουν κάτι, λένε ‘ας την πέσουμε στη Σολωμού θα πει κάτι, θα το παίζουμε δύο εβδομάδες…’. Σε κάνουν να νιώθεις ότι πρέπει να απολογηθώ”.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα