Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η εγκυμοσύνη και ο χωρισμός από τον Λευτέρη Χαρίτο λίγο πριν γεννήσει

Διαβάζεται σε 2'
Μαρκέλλα Γιαννάτου
Μαρκέλλα Γιαννάτου PAPADAKIS PRESS

Για τη νέα σειρά “Η Μάγισσα”, τον ερχομό της κόρης της, αλλά και τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Καλεσμένη στην εκπομπή “I Love Σου Κου” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το Σάββατο (30/09) η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά του καναλιού με τίτλο “Η Μάγισσα”, που έχει ήδη καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η τηλεοπτική “Γερακίνα Γερακάρη” μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και για τον χωρισμό από τον Λευτέρη Χαρίτο, που σκηνοθετεί τη νέα σειρά, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως είπε, αρχικά, για το παιδί της: “Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο”.

Μιλώντας για πρώτη φορά για τον χωρισμό, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε: “Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά“.

“Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο” συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Η συνέντευξη της Μαρκέλλας Γιαννάτου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα