Megan Thee Stallion: Μήνυση για παρενόχληση από πρώην εικονολήπτη – Τι τον ανάγκασε να κάνει

Διαβάζεται σε 3'
Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Για παρενόχληση και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον κατηγόρησε τη ράπερ Megan Thee Stallion πρώην εικονολήπτης.

Μήνυση σε βάρος της Megan Thee Stallion υπέβαλε ο πρώην εικονολήπτης της σούπερ σταρ της ραπ μουσικής κατηγορώντας την για εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, όταν όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τον ανάγκασε να την παρακολουθεί να κάνει σεξ.

Στη μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, ο Emilio Garcia ισχυρίζεται ότι η 29χρονη Megan είχε σεξουαλικές σχέσεις με μια άγνωστη γυναίκα ενώ επέβαινε σε ένα SUV κατά τη διάρκεια ενός σταθμού περιοδείας στην Ίμπιζα της Ισπανίας, τον Ιούνιο του 2022.

Ο προσωπικός εικονολήπτης της ράπερ, ο οποίος συνεργαζόταν μαζί της από το 2018, φέρεται να ήταν μάρτυρας του περιστατικού, καθώς όπως ισχυρίζεται, βρισκόταν στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή. “Μη μιλήσεις ποτέ για αυτό που είδες“, φέρεται να είπε η Megan στον Garcia την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τη μήνυση.

Ο κάμερα μαν δήλωσε στο NBC News για το περιστατικό: “Ένιωσα άβολα. Πάγωσα και σοκαρίστηκα με το θράσος να κάνει κάτι τέτοιο ακριβώς δίπλα μου”.

Ο Garcia ισχυρίζεται επίσης στην καταγγελία ότι η Megan τον έβριζε κατά τη διάρκεια του ίδιου ταξιδιού στην Ισπανία με σχόλια όπως “χοντρή σκύλα”, “φτύσε το φαγητό σου” και “δεν χρειάζεται να τρως”.

“Το να ακούω κάποιον που υποστηρίζει ότι πρέπει να αγαπάς το σώμα σου να μου λέει αυτά τα πράγματα, ένιωσα υποτίμηση”, δήλωσε στο NBC News για τη ράπερ, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Μέγκαν Πιτ.

Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion 2024 Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Στην αγωγή αναφέρεται επίσης ότι, ενώ εργαζόταν για τη σουπερ σταρ, δεν είχε βασική ασφαλιστική κάλυψη και, ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να λάβει την περίθαλψη που χρειαζόταν.

“[Υπέμεινε] έναν καταιγισμό αδυσώπητων σεξουαλικών σχολίων και σχολίων εξευτελισμού για την εμφάνισή του που τον βύθισαν σε βαθιά συναισθηματική δυσφορία”, σύμφωνα με την καταγγελία, υποστηρίζοντας περαιτέρω ότι ο εικονολήπτης παλεύει τώρα με “αυξανόμενο άγχος, κατάθλιψη και σωματική δυσφορία που απορρέει από το τοξικό εργασιακό περιβάλλον”.

Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion Photo by Evan Agostini/Invision/AP

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα