Μύκονος: Γνωστός πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ μια μπριζόλα και “βάζει τα κλάματα”

Μύκονος: Γνωστός πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ μια μπριζόλα και “βάζει τα κλάματα”

Οι εξωπραγματικές τιμές στα εστιατόρια της Μυκόνου κάνουν τον γύρο του κόσμου. Γνωστός πρωταθλητής πυγμαχίας ανέβασε στο Instagram λογαριασμό που αγγίζει τις 2.000 ευρώ

Η Μύκονος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα συχνά στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας όχι μόνο με τα καλύτερα σχόλια. Μετά από την υπόθεση του εστιατορίου με τα καλαμαράκια και αυτή της κλοπής της Τζιτζι Χαντίντ σήμερα μία ακόμη περίπτωση φέρνει στο φως η Daily Mail. Πρόκειται για τα 920 ευρώ που πλήρωσε για μία μπριζόλα rib eye ο γνωστός πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Ricky Hatton.

O κορυφαίος βετεράνος Βρετανός πυγμάχος στην κατηγορία των Μεσαίων Βαρών (έχει ηττηθεί μόνο από τους Mayweather και Pacquiao) βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Μύκονο και όπως φαίνεται απο τις αναρτήσεις που κάνει στο instagram χαίρεται ιδιαίτερα τις διακοπές του.

Το μόνο που του φαίνεται να του χάλασε την διάθεση ήταν ο χθεσινοβραδινός λογαριασμός που πλήρωσε σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, όπου όπως φαίνεται και από την απόδειξη που “ανέβασε” ο λογαριασμός άγγιξε τα 2.000 ευρώ από τα οποία τα μισά σχεδόν αφορούσαν μία μπριζόλα rib eye (920 ευρώ).


“Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@@@μενα δάκρυα” σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτηση του για τον λογαριασμό στον οποίο επίσης ένα μεταλικό νερό χρεώνεται στα 16 ευρώ και το ψωμί 14 ευρώ. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακόλουθοι του δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτηση. “Ρίκυ θα φας πάλι σήμερα rib eye ή θα την βγάλεις με κανένα πιτόγυρο;” αναφέρει ένας ακόλουθος με αρκετά σαρκαστική διάθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα