Μυρτώ Αλικάκη: “Δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό”

Μυρτώ Αλικάκη: “Δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό”
Μυρτώ Αλικάκη Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά της και την πίστη της στον Θεό. Τι είπε για τον ρόλο της στο "Μαύρο Ρόδο".

Στην εκπομπή “Μαμά-δες” βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο (14/01) η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μίλησε για τη μητρότητα, για τα παιδιά της και τη σχέση της μαζί τους.

“Ό,τι καλό είμαι, το οφείλω στα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι που μου δίνουν ένα διαρκές κίνητρο να επανεξετάζω τα πράγματα, να βελτιώνομαι, να κοιτάζω τα μούτρα μου στον καθρέφτη, να ζητάω συγγνώμη. Νομίζω ότι θα ήμουν ένας πολύ χειρότερος άνθρωπος, αν δεν είχα τα παιδιά μου, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

“Αν τα παιδιά μου κάνουν κάτι που δεν μου αρέσει, θα τους το πω. Δεν θέλω καθόλου, όμως, να μου μοιάζουν ή να συμφωνου΄ν μαζί μου. Θεωρώ ότι τους αφήνω τον χώρο να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους. Επίσης, τους έχω αφήσει πολύ χώρο, εκ των πραγμάτων, να κάνουν και να διαχειριστούν πράγματα μόνοι τους. Ειδικά τα πρώτα χρόνια που χωρίσαμε με τον Πέτρο Λαγούτη”, ανέφερε, επίσης, η Μυρτώ Αλικάκη, τονίζοντας πως όταν οι γονείς είναι συνέχεια πάνω από τα παιδιά, δεν τα αφήνουν να αναπτύξουν το αίσθημα της αυτοπεποίθησης.

Η πίστη στον Θεό και το “Μαύρο Ρόδο”

Νωρίτερα, η Μυρτώ Αλικάκη είχε παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια σου”, όπου και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, αλλά και την πίστη στον Θεό.

“Εγώ με την Κασσιανή έχω ταυτιστεί την ώρα που την υποδύομαι, πιστεύω ότι έχει δίκιο και κάνω ό,τι μπορώ για να την υποστηρίξω. Πάντως, επειδή είναι ένας αρνητικός χαρακτήρας και δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο στην τηλεόραση, το ευχαριστιέμαι απίστευτα. Είναι τρομερά απελευθερωτικό”, ανέφερε για τον ρόλο της.

“Η σχέση μου με την πίστη στον Θεό, είναι μια σχέση σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους που πιστεύουν και το καταλαβαίνω. Εγώ προσωπικά δεν την έχω νιώσει αυτήν την ανάγκη. Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό. Προτιμώ να πιστεύω στους ανθρώπους και στις δυνάμεις μου. Είμαι ο σύγχρονος δυτικός άνθρωπος. Παρόλα αυτά πιστεύω στο καλό, το οποίο μπορεί κανείς να πει ότι είναι Θεός ή χριστιανικό”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα