Μιχάλης Σαράντης: Απελευθερώθηκα όταν σταμάτησα να έχω αγωνία να είμαι επιτυχημένος

Διαβάζεται σε 2'
sarantis
Μιχάλης Σαράντης glomex

Η εξομολόγηση του αγαπημένου ηθοποιού Μιχάλη Σαράντη για την προσωπική του ζωή.

Καλεσμένος στην εκπομπή, Watch Next, και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο βρέθηκε ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την… αποτυχία αλλά και την σύζυγό του, Μαίρη Μηνά.

«Η σχέση μου με την αποτυχία είναι ότι από τη στιγμή που σταμάτησα να έχω φοβερή αγωνία να είμαι επιτυχημένος και από τους καλύτερους, απελευθερώθηκα πολύ. Όταν έσπασα μέσα μου τα δεσμά της με το ζόρι να είναι όλα όπως πρέπει, συγκεκριμένα, με στόχο. Απελευθερώθηκα όταν σταμάτησα να με απασχολεί να δείχνω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Αυτή που ορίζω εγώ! Σε ένα αξιακό σύστημα που μεταβάλλεται συνεχώς. Έχει κάτι απελευθερωτικό το να μην παίρνεις σοβαρά τον εαυτό σου» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχής και τυχερός που έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου σαν τη Μαίρη, πόσο μάλλον που κάνουμε την ίδια δουλειά. Μπορούμε να αντιληφθούμε τις όποιες ανησυχίες που σε άλλον που δεν είναι στο επάγγελμά μας να του φαίνονται χαζομάρες. Απ’ έξω σου φαίνονται πιο απλά ενώ δεν είναι. Όταν πας να φτιάξεις έναν ρόλο, η μικρογλυπτική που χρειάζεται ο κάθε χαρακτήρας είναι απαιτητική. Κι αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος που ασχολείται ή βλέπει πολύ θέατρο ή σινεμά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα