Μιχάλης Σαράντης: Μιλά για την κόρη του και “λιώνει” – “Είναι η πιο φωτεινή περίοδος της ζωής μου”

Μιχάλης Σαράντης: Μιλά για την κόρη του και “λιώνει” – “Είναι η πιο φωτεινή περίοδος της ζωής μου”
Μιχάλης Σαράντης Instagram@mihalisarantis

Για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα, μίλησε ο Μιχάλης Σαράντης λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης του και παραδέχθηκε πως η ζωή του έχει αλλάξει συθέμελα.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος διανύει μία από τις πιο όμορφες περίοδους της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής, καθώς πριν μερικές εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Τα Νούμερα” της ΕΡΤ, άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για τον νέο του ρόλο αλλά και πώς βιώνει τον ερχομό της κόρης του, καρπό του έρωτά του με την ηθοποιό Μαίρη Μηνά.

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του μιλώντας για εκείνη, ο Μιχάλης Σαράντης παραδέχθηκε πως έχει αλλάξει η ζωή του συθέμελα και πως βρίσκεται σε μία πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής του. “Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά ναι, είναι η πιο φωτεινή περίοδο της ζωής μου αυτή τώρα, που έχει έρθει η κορούλα μου. Κάπως έχουν αλλάξει όλα”, ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τώρα πια τη σύντροφό του και αν τη θαυμάζει περισσότερο, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πως “κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή… τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε και βλέπεις την ίδια τη φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή, οπότε είναι πολύ συγκινητικό. Είναι μια πλευρά της που δεν τη γνώριζα και ούτε και η ίδια τη γνώριζε. Είμαι δίπλα της, τη στηρίζω, την αγαπάω, βοηθάω πάρα πολύ και με μεγάλη χαρά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα