Τα Νούμερα: Ο Λευτέρης Πανταζής προκαλεί “Ταραχή” στη “Μάντρα” του Φοίβου Δεληβοριά

Τα Νούμερα: Ο Λευτέρης Πανταζής προκαλεί “Ταραχή” στη “Μάντρα” του Φοίβου Δεληβοριά
Ο Λευτέρης Πανταζής στα "Νούμερα" glomex - ert

Ο Λευτέρης Πανταζής guest στο αποψινό επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά, με τίτλο "Τα Νούμερα".

Ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίζεται ως guest στο αποψινό επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:00.

Ο μαφιόζος Μεμάς Φ. Κόπολας (Χρήστος Στέργιογλου) βρίσκεται πίσω από τις απειλές εναντίον του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης).

Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε στο παρελθόν ο Κόπολας με τον πατέρα του Τζόναθαν, του δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα» καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του.

Ο Φοίβος αποφασίζει να αφήσει κατά μέρος τις διαφορές τους και να τον βοηθήσει. Προκειμένου να αποτραπεί η Μαφία από το να χτυπήσει το μαγαζί, ο Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τελευταίος όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Και οι μυστηριώδεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Φοίβου το επιβεβαιώνουν.

Εν τω μεταξύ, η Έλσα (Βασιλική Καβαλιεράτου) παρουσιάζει στην Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) τα παιδιά της και η Αντιγόνη δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), με βοηθό τον Ζερόμ, διδάσκει στην ομάδα πολεμικές τέχνες. Και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) με την Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) μπουκάρουν στο γραφείο τελετών – βιτρίνα του Μεμά μήπως τα καταφέρουν να τον αποτρέψουν.

Το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων έρχεται απόψε στην ΕΡΤ1.

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα