Τα Νούμερα: Η Καίτη Γαρμπή και η Μάρθα Φριντζήλα αποθεώθηκαν – “Συνάντηση κορυφής”

Τα Νούμερα: Η Καίτη Γαρμπή και η Μάρθα Φριντζήλα αποθεώθηκαν – “Συνάντηση κορυφής”
Τα Νούμερα ΕΡΤ

Στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής κωμωδίας "Τα Νούμερα", η Καίτη Γαρμπή και η Μάρθα Φριντζήλα ανέβηκαν στην σκηνή της "Μάντρας" παρέα με τον Φοίβο Δεληβοριά και αποθεώθηκαν.

Η Καίτη Γαρμπή και η Μάρθα Φριντζήλα ήταν guests στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας “Τα Νούμερα”, προβλήθηκε από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στις 22:00.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) πήγε τον Φοίβο στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια…ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή.

Ο Φοίβος λοιπόν κάλεσε την Καίτη στη «Μάντρα» για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της. Η Καίτη όμως έγινε φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό.

Όλα φυσικά οδήγησαν σε ένα απολαυστικό λαιβ, όπως συμβαίνει και σε κάθε επεισόδιο, με το τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τις ερμηνείες της Μάρθας Φριντζήλα και της Καίτης Γαρμπή.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα