Τα Νούμερα: Ο Πάνος Μουζουράκης επισκέφτηκε την “Μάντρα” και αποθεώθηκε στο Twitter

Τα Νούμερα: Ο Πάνος Μουζουράκης επισκέφτηκε την “Μάντρα” και αποθεώθηκε στο Twitter
Ο Πάνος Μουζουράκης ΕΡΤ

Στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής κωμωδίας "Τα Νούμερα",  ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στην σκηνή της "Μάντρας" και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της σειράς.

Ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκε ως guest στο αποψινό επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή (13/01).

Στο νέο επεισόδιο της σειράς ο Φοίβος και ο Τζόναθαν, μετά την κοινή τους νίκη ενάντια στη Μαφία, έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Κάλεσαν τον Πάνο Μουζουράκη στη «Μάντρα», ο οποίος όμως έχει καταλυτική -όσο και καταστροφική- επίδραση σε όλα τα «νούμερα».

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος Θεοδωράκης φάνηκε να γυρίζει ένα επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» αφιερωμένο στον «Μουζού», περνώντας όμως από τη «Μάντρα» του κίνησε την περιέργεια η πολυπλόκαμη προσωπικότητα του Θανάση.

Ο Φοίβος είχε μια συνάντηση με την Ξένια και τη Χλόη, που άλλαξε όλα όσα θεωρούσε δεδομένα. Και ο Ζερόμ ζήτησε τη βοήθεια του Σπύρου για να κερδίσει την καρδιά της Κίρμπυς. Τέλος, η Έλσα και ο Χάρης φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρακτικά προβλήματα στη συγκατοίκησή τους με την Αντιγόνη και τα παιδιά.

Όλα φυσικά οδήγησαν σε ένα απολαυστικό λαιβ, όπως συμβαίνει και σε κάθε επεισόδιο, με το τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τον Πάνο Μουζουράκη.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα