Ναταλία Δραγούμη: Στα 12 έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης – Δεν αντέδρασα

Ναταλία Δραγούμη: Στα 12 έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης – Δεν αντέδρασα
Η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε μικρή ηλικία από οικογενειακό φίλο. Η αναφορά της και στην άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε από την πρώτη της σχέση.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού, η οποία πρόσφατα μίλησε στο “The Magazine” του NEWS 24/7, βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε μικρή ηλικία από οικογενειακό φίλο στο νησί της Αίγινας. Όπως είπε:

“Καταρχάς, με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενική, που δεν αντέδρασα. Κανονικά έπρεπε να σηκωθώ και να φύγω τρέχοντας ή να τον βρίσω, δεν ξέρω. Ντράπηκα να το πω στους γονείς μου, αλλά το είπα στις μεγαλύτερες αδελφές μου, που ήταν πιο δραστικό. Εν τέλει, έφυγε από το νησί, αργότερα μάθαμε ότι είχε κάνει κάποια πράγματα και σε άλλες κυρίες, μεγαλύτερες”.

Η Ναταλία Δραγούμη συνέχισε, τονίζοντας τη σημασία του ελληνικού #MeToo, και αναφέροντας ότι είναι μια ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό των διαπροσωπικών μας σχέσεων.

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται τώρα, γιατί πολλά πράγματα τα έχεις θάψει και είτε μιλήσεις είτε όχι, αρχίζεις και επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου. Δηλαδή, τώρα συνειδητοποίησα πόσο άσχημα μου φερόταν η πρώτη μου σχέση που τότε δεν το καταλάβαινα. Το συνειδητοποίησα τώρα, μετά το #MeToo και μετά από όλες αυτές τις τολμηρές κινήσεις που έκαναν γυναίκες και άντρες. Αρχίζεις και βάζεις τα όριά σου”, δήλωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα