Nicki Minaj: Θεατής της πέταξε αντικείμενο και εκείνη το εκσφενδόνισε στο πλήθος

Διαβάζεται σε 2'
Nicki Minaj
Nicki Minaj Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File

Μετά την Bebe Rexha και την Pink σειρά είχε η Nicki Minaj να δεχθεί ένα “δώρο” όσο βρισκόταν στη σκηνή, όταν ένας θεατής της πέταξε ένα αντικείμενο. Η αντίδραση της ίδιας που έγινε viral.

Επεισοδιακή ήταν η τελευταία συναυλία που έδωσε η Nicki Minaj στο Ντιτρόιτ στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “Pink Friday 2”, όταν ένας θεατής της πέταξε ένα αντικείμενο στη σκηνή, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε αντίστοιχα άλλα, με “θύματα” την pop star Bebe Rexha, στο πρόσωπο της οποίας προσγειώθηκε ένα κινητό τηλεφωνο τραυματίζοντάς της αλλά και την Pink στην οποία ένας θαυμαστής της τής πέταξε στη σκηνή τις στάχτες της μητέρας του!

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από την Pop Crave στο X, χθες, Κυριακή (21/04), η ράπερ ερμηνεύει την επιτυχία της “Starships”, όταν ένας θεατής εκσφενδονίζει προς το μέρος της ένα αντικείμενο με την ίδια να το αποφεύγει σηκώνοντας το χέρι της.

Φανερά εκνευρισμένη, η ίδια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια καθώς σήκωσε το αντικείμενο και το έστειλε από εκεί που ήρθε.

Δείτε το βίντεο:

Η αύξηση τέτοιων αλλόκοτων αλληλεπιδράσεων μεταξύ θαυμαστών και καλλιτεχνών που ορισμένες φορές ξεπερνούν τα όρια, είναι ενδεικτική μίας μετα-πανδημικής αλλαγής που παρατηρείται στον τομέα των ζωντανών εμφανίσεων.

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, ένας θεατής έβαλε πυροτεχνήματα μέσα στον συναυλιακό χώρο που έπαιζει η Dua Lipa, ενώ ο Harry Styles χτυπήθηκε στο μάτι όταν κάποιος φαν τού πέταξε καραμέλες!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα