Νίκος Γκέλια: Εμφανίστηκε στον τελικό της Eurovision στην Αλβανία

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Γκέλια
Νίκος Γκέλια Instagram/@festivali_kenges_rtsh

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς “Ναυάγιο”, μοιράστηκε μια ιστορία που μετρά 29 χρόνια, στη σκηνή του τελικού της Eurovision στην Αλβανία.

Στον τελικό για τη Eurovision στην Αλβανία έδωσε το “παρών” ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Γκέλια, τον οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του MEGA, “Το Ναυάγιο”.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο 62ο μουσικό φεστιβάλ (Festivali i Këngës) της γειτονικής μας χώρας, από το οποίο εδώ και χρόνια προκύπτει ο εκπρόσωπος της Αλβανίας στην πανευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Νίκος Γκέλια μίλησε σε άπταιστα αλβανικά, καθώς είναι η χώρα καταγωγής του, για την εμπειρία και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, ενώ, μεταξύ άλλων, αφηγήθηκε μια ιστορία με πρωταγωνίστρια την διάσημη Αλβανίδα τραγουδίστρια Aurela Gace, η οποία ήταν, επίσης, παρούσα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Γκέλια εξιστόρησε τα εξής:

“Πριν από 29 χρόνια που εσύ ήσουν πάνω σε αυτή τη σκηνή και κέρδισες, εγώ ήμουν 3-4 ετών και είπα στη μητέρα μου ότι ήθελα να έρθω. Η μητέρα μου με έφερε και μόλις τελείωσες με πέταξε πάνω στη σκηνή. Ήρθα σε αγκάλιασα και εσύ μου έδωσες ένα φιλί. Είπα στη μητέρα μου ότι δεν θα μου καθαρίσεις το μάγουλο για 100 χρόνια!”.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρηκε πολύ με την ιστορία, αντιδρώντας με χιούμορ και δίνοντάς του ξανά ένα φιλί, 29 χρόνια μετά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα