Νίκος Ρωμανός: Η σπόντα για διάσημο τραγουδιστή – “Τον βοήθησα, τώρα δεν υπάρχω για αυτόν”

Διαβάζεται σε 3'
Νίκος Ρωμανός
Νίκος Ρωμανός THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Για την αχαριστία που έχει βιώσει από συνάδελφό του, μίλησε ο τραγουδιστής Νίκος Ρωμανός. Η γνωριμία του με τον Παντελή Παντελίδη.

Στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (22/05) ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Ρωμανός, ο οποίος μίλησε για το πώς καταφέρνει να είναι αγαπητός στο κοινό, χωρίς
να είναι μέσα στο «σύστημα», απάντησε για το εάν έχει βιώσει αχαριστία από συνάδελφό του, ενώ αναφέρθηκε  στον Παντελή Παντελίδη.

Μιλώντας για την γνωριμία του με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, ο Νίκος Ρωμανός είπε: Πολύς κόσμος πίσω από τις κάμερες γνωρίζει ότι ήμουν πολύ δεμένος με τον Παντελή. Ήμουν αυτό που λέμε ‘Ένα τηλεφώνημα τα χαράματα'”.

Η γνωριμία μας είναι απίστευτη. Οι φαν του Παντελίδη μαζί με τους δικούς μου συνεννοούνται στα social media και ήθελαν να γνωριστούμε. Έχω ένα κάλεσμα από τον Κώστα Μπερτάκη να τραγουδήσω σε γνωστό κέντρο που εμφανιζόταν και ο Παντελής. Ήρθε η ώρα και ο Παντελής ήθελε να με γνωρίσει. Και στα live τότε τραγουδούσε τα δικά του, Σφακιανάκη και δύο-τρια δικά μου. Έρχεται η βραδιά να πάω στο πόστο που ήταν ο Παντελής, γίνεται της κακομοίρας και μου στέλνει ένα μήνυμα “Σου ζητάω συγγνώμη, δεν μπόρεσα να έρθω μαζί με τον Κώστα. Φεύγουμε κατευθείαν για extra και πιστεύω να βρεθώ στο επόμενο live σου, γιατί έμαθα ότι έκανες επιτυχία”. Μαζεύουμε την ομάδα μας, να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη. Στα διόδια προς τη Λάρισα διαλέγουμε ένα διάδρομο για να δώσουμε από το παράθυρο το αντίτιμο. Ο μπροστά μου κατεβαίνει να φτιάξει το μπλουζάκι του, γυρνάει, κοιτάει την πινακίδα γιατί είχαμε ίδιο αμάξι και νούμερο και ήμουν ακριβώς από πίσω του. Εκεί έγινε η πρώτη μας αγκαλιά περιέγραψε.

Έπειτα, αναφερόμενος στην επιτυχία του και τυχόν εμπόδια στην πορεία του δήλωσε:

Τα σενάρια για εμπόδια στις μεγάλες πίστες της Αθήνας υπήρχαν και θα υπάρχουν για πάντα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλάω άχτι στη ζωή μου, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Επειδή ζούμε σε μια υπερβολή, μένω στη γραμμή και δεν την έχω ξεπεράσει. Δεν θέλω να κάθομαι και να λέω για το σύστημα ότι “μου φταίει αυτό” ή “δεν με βοήθησε εκείνο”. Είμαι καλά, περνάω καλά και πηγαίνω εγώ την μουσική σαν να είναι μια μέδουσα στη θάλασσα. Νομίζω ότι δεν έχω χάσει, μόνο έχω κερδίσει. Η αγάπη που έχω δηλαδή είναι τεράστια”.

“Δικοί μου ήταν οι λόγοι, δικιά μου και η μαγκιά, που λέμε, αν ένιωσα κάποια στιγμή ότι δεν προχώρησε το πράγμα. Δεν έχω όμως ψυχολογικό χώρο και χρόνο να μετράω παράπονα και άχτι, είμαι καλά” σημείωσε.

Και αποκάλυψε, ο Νίκος Ρωμανός: “Την αχαριστία πιστεύω πως ούτε και συ την συγχωρείς. Έχω νιώσει μια αχαριστία στην πορεία μου, η οποία είναι μέσα στα 5 μεγαλύτερα ονόματα. Εγώ το πιστεύω, μπορεί να είμαι τρελός και να το νομίζω, αλλά η δικιά μου παρέα και η δικιά μου ομάδα πιστεύει το ίδιο. Βοήθησα με όλη την ψυχή μου να σταθεί στα πόδια του και δεν υπάρχω καν για αυτόν. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της δισκογραφίας“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα