Νίκος Τερζής: Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, περιμένω μια συγγνώμη από τον Σάκη

Νίκος Τερζής: Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, περιμένω μια συγγνώμη από τον Σάκη
Ο Σάκης Ρουβάς

Τις δικές του εξηγήσεις μετά την απόφασή του να απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να λέει τα τραγούδια του έδωσε ο γνωστός συνθέτης Νίκος Τερζής, ζητώντας από τον pop star να παραδεχθεί πως η τοποθέτησή του ήταν άστοχη.

Σκοπεύει τελικά να απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να λέει τραγούδια του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Νίκος Τερζής;

Λίγες ώρες μετά την οργισμένη αντίδρασή του μέσω του Twitter πως εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην του επιτρέπει να λέει όσα τραγούδια του έχει γράψει, λόγω της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε τη συμπόνοια του για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο “συμπάσχει”, αφού τον αγαπά και τον θαυμάζει, ο Νίκος Τερζής ξεκαθάρισε πως δεν μασάει τα λόγια του και ζητά από τον διάσημο pop star να παραδεχθεί το λάθος του.

“Ναταλία, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, όπως πολλά χρόνια γνωριζόμαστε και με τον Σάκη. Ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε πολλά τέτοιου είδους θέματα, ξέρεις ότι δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω πολύ αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωσή μου ξεκινάει με ένα ‘αν’ και βεβαίως υπάρχει και μια απάντηση που λέει ότι δεν με αφορά τι κάνει ο άλλος απέναντί μου, με ενδιαφέρει η δική μου στάση. Εμένα με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ, ασφαλώς θα τον κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος αν δεν κάνω λάθος, άρα μιλάμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο εκκρεμμεί η τελική απόφαση της δικαιοσύνης”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τερζής.

“Για μένα στο μυαλό μου, ως ευαίσθητος άνθρωπος, πάντα είναι τα θύματα και τα θύματα ασφαλώς γνωρίζουν πολύ καλύτερα από όλους εμάς τι έχουν βιώσει. Αυτή η ευαισθησία μου, λοιπόν, δεν μπορεί να με αφήνει αμέτοχο σε αυτό που γίνεται και ξέρουμε ότι αυτό είναι απλά ένα περιστατικό. Τριγύρω μας υπάρχει ένας βομβαρδισμός και κάθε μέρα που ξυπνάω λέω τι άλλο θα διαβάσω σήμερα;”, συμπλήρωσε και τόνισε πως με την ανάρτησή του αυτή, “έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή, δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και ό,τι κάνω σε αυτή τη ζωή ως άνθρωπος το εννοώ. Περιμένω να ακούσω και ένα συγγνώμη από τον Σάκη”.

Σε ερώτηση για το αν είδε την απάντηση του Σάκη Ρουβά μετά την επίμαχη συνέντευξη, στην οποία ο τραγουδιστής διευκρίνισε πως αναφέρεται μόνο στην καλλιτεχνική υπόσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Τερζής είπε: “Δεν την είδα την απάντησή του, έμεινα στο βίντεο που μου έστειλαν και εκεί μπορείς να δεις και τα συναισθήματα του ανθρώπου […] Στα θύματα πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα όλοι και όχι να ωραιοποιούμε πράγματα. Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη, πραγματικά τον αγαπάω και με λύπησε αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος μου ο αδερφός να το έκανε, την ίδια στάση θα είχα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα