Σάκης Ρουβάς: Σάλος μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη – Ο Νίκος Τερζής του απαγορεύει να λέει τραγούδια του

Σάκης Ρουβάς: Σάλος μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη – Ο Νίκος Τερζής του απαγορεύει να λέει τραγούδια του
Ο Σάκης Ρουβάς papadakispress

Ξεχειλίζει η οργή στο twitter μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Νίκος Τερζής του απαγόρευσε να ερμηνεύει τραγούδια του. Προσπάθησε να τα "μαζέψει" ο τραγουδιστής.

Έντονη ήταν η αντίδραση του γνωστού συνθέτη και στιχουργού, Νίκου Τερζή, στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησής του στο Twitter, πως θα απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τα τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος.

Μάλιστα, στην ανάρτηση, απαντά και σε έναν χρήστη του Twitter πως η δικηγόρος του προβαίνει ήδη στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

“Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;” έγραψε αρχικά στο twitter του, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε έναν χρήστη: “Πράττει ήδη η δικηγόρος μου”.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον κόσμο του διαδικτύου η τοποθέτηση που έκανε χθες, Σάββατο, ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, σχετικά με τον Δημητρη Λιγνάδη.

Ο τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων πως “συμπάσχει” με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τη στιγμή που η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη δικαστικά, με τον άλλοτε διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.

Ακόμη, ο Σάκης Ρουβάς είπε τι ο κατηγορούμενος για βιασμούς Λιγνάδης περνά μία “κόλαση”, ταλαιπωρείται από μία “παθολογία” (όπως είπε) που χρήζει θεραπείας, χρησιμοποίησε τη λέξη τραγωδία, τόσο για τα θύματα όσο και για “τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι”, φέρνοντας ως παράδειγμα μάλιστα “τους ναρκομανείς που κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο”.

Η νέα τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Ο Σάκης Ρουβάς, σε μια προσπάθεια να επανατοποθετηθεί επί της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη και των βιασμών για τους οποίους κατηγορείται, προχώρησε σε μία νέα δήλωση μέσω του λογιαριασμού του στο Facebook.

Στην νέα δήλωση ο τραγουδιστής υποστηρίζει πως αναφερόταν στον άνθρωπο που γνώρισε επαγγελματικά και σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, ενώ δήλωσε πως στηρίζει τα θύματα, εκφράζοντας την συμπόνια του.

Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη” ανέφερε

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα