Ο Macaulay Culkin μεγάλωσε και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τους γιους του

Διαβάζεται σε 3'
Macaulay Culkin
Ο Macaulay Culkin με τη σύντροφό του Μπρέντα Σονγκ 2023 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Macaulay Culkin απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και το γιόρτασε με τους δύο γιους, τη σύντροφό του και την κινηματογραφική “μητέρα” του Κάθριν Ο’ Χάρα.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) στην τελετή αποκαλυπτηρίων του αστεριού του στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (01/12), παρουσία της οικογένειάς του και αγαπημένων του συνεργατών και συναδέλφων.

Πέρα όμως από την αναγνώριση και την τελετή προς τιμήν του, ο πρωταγωνιστής της ταινίαςΜόνος στο Σπίτι” είχε έναν ακόμη λόγο για να είναι συγκινημένος, αφού μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων του ήταν η σύντροφός του Μπρέντα Σονγκ και τα δύο τους παιδιά.

Ο Macaulay Culkin με τη σύντροφό του Brenda Song και τον γιο τους 2023 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
Ο Macaulay Culkin με τη σύντροφό του Brenda Song και τον γιο τους 2023 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές με τον μικρότερο γιο του, ο οποίος απόλαυσε τον μπαμπά του από την αγκαλιά της μητέρας του. Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, Ντακότα εθεάθη επίσης στην εκδήλωση, καθισμένος στην αγκαλιά ενός φίλου του ηθοποιού και με ένα ιδιαίτερο κούρεμα, αφού είχε τα μαλλιά του μοϊκάνα.

Ο Macaulay Culkin με τη σύντροφό του Brenda Song και τον γιο τους 2023 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Κάλκιν αναφέρθηκε στην αρραβωνιαστικιά του και τα δύο αγόρια τους κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την αποδοχή του βραβείου, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μπρέντα. Είσαι τα πάντα”, είπε.

“Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Και μετά τη γέννηση των δύο αγοριών μας, έγινες ένας από τους τρεις αγαπημένους μου ανθρώπους“, δήλωσε συγκινημένος.

Αν και το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δυο τους έχουν κατά καιρούς μοιραστεί τις στιγμές – ορόσημα στη ζωή τους, όπως η γέννηση του γιου τους Ντακότα Σονγκ Κάλκιν (Dakota Song Culkin), στις 5 Απριλίου 2021, και την είδηση ότι ήταν αρραβωνιασμένοι από τα τέλη του περασμένου έτους.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα