Ο Παντελής Θαλασσινός, ο κορονοϊός και τα σβησμένα ποστ στο Facebook

Ο Παντελής Θαλασσινός, ο κορονοϊός και τα σβησμένα ποστ στο Facebook
Ο Παντελής Θαλασσινός NDP PHOTO AGENCY

Ο Παντελής Θαλασσινός μοιράστηκε τις απόψεις του περί κορονοϊού, νανοτεχνολογιών και GPS ελέγχων. Οι αντιδράσεις και η διαγραφή των αναρτήσεών του.

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται ξανά, καθώς η πανδημία μπορεί να έχει περιοριστεί, ωστόσο, δεν έχει τελειώσει, ενώ τα μέτρα ασφαλείας έχουν γίνει πιο αυστηρά, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Παρόλα αυτά, ενώ ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται και παραμένει επικίνδυνος, πολλοί πολίτες αμφισβητούν τόσο την ύπαρξή του όσο και την επιθετικότητά του, αναπτύσσοντας διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και κάνοντας λόγο για κερδοσκοπικά παιχνίδια.

Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, θεωρούν τα υγειονομικά μέτρα περιττά και έναν τρόπο για να ελέγξουν τους πολίτες όσοι κατέχουν εξουσία, αρνούμενοι να φορέσουν μάσκα, ανάμεσά τους και δημόσια πρόσωπα που μοιράζονται αυτές τις σκέψεις τους στα social media.

Στο παραπάνω μήκος κύματος κινούνται τις τελευταίες μέρες οι αναρτήσες του γνωστού τραγουδοποιού Παντελή Θαλασσινού, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τους προβληματισμούς του σχετικά με τον κορονοϊό και το κατά πόσο η πανδημία είναι πραγματική ή όχι.

Οι πρόσφατες αναρτήσεις του, οι οποίες αναφέρονταν σε κατασκευασμένους ιούς, έλεγχο με GPS, υποχρεωτικό εμβόλιο με αριθμό ΑΜΚΑ και άλλα, προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων στα σχόλια, με αποτέλεσμα να διαγράψει και τις δύο, τη μία μετά την άλλη.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα